- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.901
Aynen ekran bitik ama isime yarıyor dosarda kullNmiyom zatin evdeki netten idare ediyor.İyi bari ona da şükür
İnşallah bebeğimmmKisa zamanda inşallah kuzum rahat özgür konuşcaz:)
Biliyom çıbanın başı o zatiiiama seninde uyasın varmış sende az değilsin haniii
Benimde birazcık can sıkıldı belki yarin ankaraya gidebilirim kaynanam usutmus onuda baya buyuttu rasizlandi evet bakarim zaten ateslanmis aradim hemen konuştuk iyimis usuttun diyom anne bole birsey görmedim nerde usuttum falan filan derken esime dedim oda yarin seni gondereyim ankaraya dedi belki yolculuk var belli degil.ama bindircem dedi.İnşallah bebeğimmm
Nebilim depresiyo arada size sinirimhani barismistik
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere♥Canısılar ben gidiyorum şarjımda azaldı yoksa azıcık daha dururdum ama gideyim ben ,hepinizi öpüyorum kocaman
İyi nazlanıyor yanii te AllahımmmBenimde birazcık can sıkıldı belki yarin ankaraya gidebilirim kaynanam usutmus onuda baya buyuttu rasizlandi evet bakarim zaten ateslanmis aradim hemen konuştuk iyimis usuttun diyom anne bole birsey görmedim nerde usuttum falan filan derken esime dedim oda yarin seni gondereyim ankaraya dedi belki yolculuk var belli degil.ama bindircem dedi.
tatlı uykular cnmCanısılar ben gidiyorum şarjımda azaldı yoksa azıcık daha dururdum ama gideyim ben ,hepinizi öpüyorum kocaman
Buralarsayim canim yarin gidicem canim insallahHoşgeldin kuzum sen gitcenmi uyumaya. Naptin aşıyı.
Sanada bitanem muuahhbende çıkıyorum
erken kalkmak lazım hayırlı geceler kızlar
Sanada bitanemmmCanısılar ben gidiyorum şarjımda azaldı yoksa azıcık daha dururdum ama gideyim ben ,hepinizi öpüyorum kocaman
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥bende çıkıyorum
erken kalkmak lazım hayırlı geceler kızlar
Anammm noli kiz napti sana neler yaptinizRumişim gelmiiiş kuzuuum su böcüğü bi al başımdan
Hiç sorma yAaİyi nazlanıyor yanii te Allahımmm
Geçmişi oku kuzum madammorla beni ezdiler bunlarAnammm noli kiz napti sana neler yaptiniz
Güzel haberle gel balımBuralarsayim canim yarin gidicem canim insallah
Amaaan gitme zorlamı hastayım ayağına yat azcıkta sen kendini düşünHiç sorma yAa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?