- 4 Aralık 2017
- 5.863
- 18.429
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.921
Anaaaa heyttt kizlarrrr satasmayin birbirinize doverimm sopami alip gelirimmm heeee kavga yokkkkGeçmişi oku kuzum madammorla beni ezdiler bunlar
Inslalah canim sen neler yaptin gidiyonmi doktoraGüzel haberle gel balım
Malesef eşim gönderir gidermemde demedim ben 2 bucukdu bemde telle oynarken esime mesaj geldi serum yedim 40 derece ateslendim diye bende hemen aradim aksam konusmustuk rasizdi ole aradim esimlede mesajlasti gece atmis tuvalete kalktim şimdi gördüm ney var deidm 40ki geçmiş kotulemis sitremw falan gelirim tarin deidm gerek yok iyim dedim konuştuk kapattım yataga gectim esine dedim yarin gondercem dediAmaaan gitme zorlamı hastayım ayağına yat azcıkta sen kendini düşün
Ben şuan haber bekliyom sonuç halen kuzum ne olur bilemem hayir inşallah.Inslalah canim sen neler yaptin gidiyonmi doktora
Nsallah guzel gelir sonuclarrrBen şuan haber bekliyom sonuç halen kuzum ne olur bilemem hayir inşallah.
Bizim bi kavfa cikmisti topikde hatirliyon birinin.
Anaaaa heyttt kizlarrrr satasmayin birbirinize doverimm sopami alip gelirimmm heeee kavga yokkkk
Amin kuzum amin♥I
Nsallah guzel gelir sonuclarrr
Bizim bi kavfa cikmisti topikde hatirliyon birinin.
Aynen arada kaldigimizdan ayrıldık o topikden topik sahibi çok arada bıraktı beni :))))Aboo evet hatirladim amann amman kizlar kendinize gelinnnn no no no kavga yokkkk
Kolay gelsin ozaman kuzum ,valla ne diyeyim ama herşeyede öyle sessiz kalma .Malesef eşim gönderir gidermemde demedim ben 2 bucukdu bemde telle oynarken esime mesaj geldi serum yedim 40 derece ateslendim diye bende hemen aradim aksam konusmustuk rasizdi ole aradim esimlede mesajlasti gece atmis tuvalete kalktim şimdi gördüm ney var deidm 40ki geçmiş kotulemis sitremw falan gelirim tarin deidm gerek yok iyim dedim konuştuk kapattım yataga gectim esine dedim yarin gondercem dedi
Aynn amannn bize uzak oyle insanlar kiz topigin adı neydi hatirliyonnu
Kiz ben onceki üyeliğimde tanismistim tatliannisle bi topik vardi orda topik acan bi bayan vardi herkesle ziktlasiyordu ters ters konusuyodu sonra herkes onu disladi benle konusumaya devam ediyodu ama sonradan uyeligini iptal etti gitti tatlisle 2arkadasla ters dusmuslerdikız ne kavgası biri bana anlatsın anlayamadım
Kiz ben onceki üyeliğimde tanismistim tatliannisle bi topik vardi orda topik acan bi bayan vardi herkesle ziktlasiyordu ters ters konusuyodu sonra herkes onu disladi benle konusumaya devam ediyodu ama sonradan uyeligini iptal etti gitti tatlisle 2arkadasla ters dusmuslerdi
Aynn canimne gerek var öyle şeylere :/ ama kimiside bundan zevk alıyo
Ne saçma ya. Herkes üşütür hasta olur. Bi onun annesi değerli sanki. Eşine sinir oldumBenimde birazcık can sıkıldı belki yarin ankaraya gidebilirim kaynanam usutmus onuda baya buyuttu rasizlandi evet bakarim zaten ateslanmis aradim hemen konuştuk iyimis usuttun diyom anne bole birsey görmedim nerde usuttum falan filan derken esime dedim oda yarin seni gondereyim ankaraya dedi belki yolculuk var belli degil.ama bindircem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?