Ne saçma ya. Herkes üşütür hasta olur. Bi onun annesi değerli sanki. Eşine sinir oldum
Zaten terminale kadar gittim şimdi eve geldim tüm otobusler doluymus gidemedim allahda seviyor beni biandan giderimde bana bi danis yani gonderirim demesi hemen nasip olmadı yani yinede belli olmaz bizimkinin sağsoluna.

Zaten terminale kadar gittim şimdi eve geldim tüm otobusler doluymus gidemedim allahda seviyor beni biandan giderimde bana bi danis yani gonderirim demesi hemen nasip olmadı yani yinede belli olmaz bizimkinin sağsoluna.
Gitmek zorunda misin bakmak zorunda misin?? Buyuk konuşmak gibi olmasin ama eşim kusura bakmasın, ben bakamam. Ben hemen kendime bir hastalık uydurur 1 hafta yatarım bir de kendime hizmet ettiririm. Annesinin canı tatlıysa benimki daha tatlı. Kendi izin alsın baksın madem

ben de diyomiyorum onu kuzum gittik islerimde vardi yarin gidim evi toplayim dedim bana dedigi kelime şu evimi dusunuyon iyi bosver dedi zaten ben teklif ettim kayinvalideme suan iyiyim öksürük var usuyim dedi gerek yok dedi gelirim yinede dedim agzimla sonra geri esime giderim dedim annemle konuştum al dedim hemeb bana hazirlan geliyom dedi gittik otobusler ful dolu şimdi geldim islerimi bare goreyim çamaşır falan ev temizlzigi belki birden gidelim der.
Iyiyim kuzum okula gitcem eşimi bekliyorum sözde bir d3 kadınlar yavaş hazırlanır derler
Benim ki de aceleci bekletmeyi sevmez 10 dakka bile surmez laflaniyor giciklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…