- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.001
Ben gülü pek sevmem çilek güzeldir birde yeni olgunlaşan incirlerden yapıyorlar ya o da çok güzel oluyor ..Ben gül recelini çok severim kızyollayimmi sanada biraz sağol canm benim
Çilekte güzel evet :) ay incir hiç yemedim merak ediyorum amaBen gülü pek sevmem çilek güzeldir birde yeni olgunlaşan incirlerden yapıyorlar ya o da çok güzel oluyor ..
Afiyet olsunn kuzumm ❤yakaladım
Dualarım seninle canım inşallah güzel ve hayırlı şeyler olur hakkındaKızlar yarın kontrole gidiyorum büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vurcak inşallahbu sefer olumlu şeyler olur ve bebiş gelir
Yok canım kullanmıyorum ders çalışacam diye çok yordum büyük ihtimalle ondan olduAnladım canım yok valla bakayım bi ..! Geçmiş olsun Gözlük kullanıyor musun?
Hadi inşallah kuzucum hayırlarla gelKızlar yarın kontrole gidiyorum büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vurcak inşallahbu sefer olumlu şeyler olur ve bebiş gelir
Insallah cnim ınsallah bu ay gusel haberler alırızT
Hadi inşallah kuzucum hayırlarla gel
Hoşgeldin canim Sağol kuzum♥Hayırlı olsun
ne ccabuk kiz klomen kulandinmiki daha yebi adet olmadinmiKızlar yarın kontrole gidiyorum büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vurcak inşallahbu sefer olumlu şeyler olur ve bebiş gelir
Âmin inşallah kuzum sağlasın rabbim hepimizn gönlündekini versinDualarım seninle canım inşallah güzel ve hayırlı şeyler olur hakkında
Adet olunca gel demişti dr bizde gittik yine klomen verdi kullandım. Cuma da gel dedi yarın gidiyom canimne ccabuk kiz klomen kulandinmiki daha yebi adet olmadinmi
himm genelde adettin 12. 13.gunu fln catlatma ignesi vuruyor okadar oldumu kuzuAdet olunca gel demişti dr bizde gittik yine klomen verdi kullandım. Cuma da gel dedi yarın gidiyom canim
Kuzum rahatsız edici boyutta devam ederse eğer bilişim suçlarına başvur kuzum inceleme yaparlar ..Yok canım kullanmıyorum ders çalışacam diye çok yordum büyük ihtimalle ondan oldu
Gelmiş gönlümün hanımefendisiHuhu kizlarrrr:)
Hadi inşâAllah adelimKızlar yarın kontrole gidiyorum büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vurcak inşallahbu sefer olumlu şeyler olur ve bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?