- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.981
Hosbuldummm balımmmm nasılsın ❤Hosgeldin cayseverim @kahvesevmemben
Iyiyim canım sen napıyorsun nasıl gidiyorSelam hanımlar nasılsınız napiyonuz
Hoşgeldin reyyanımHosgeldin cayseverim @kahvesevmemben
İyiyim kuzum şükürler olsun sen nasılsın iyi misin? Yoktun bu aralar nerdeydin?Hosbuldummm balımmmm nasılsın ❤
Nasılsın güzellik nasıl gidiyorHosbuldummm balımmmm nasılsın ❤
Bende öyle bakınıyorum canm ya adam uyudu tek kaldımÖyle dinleniyorum kuzum sen napiosun ?
Bende iyi valla tek kaldım takiliyom öyle adam 6dan beri uyuyoIyiyim canım sen napıyorsun nasıl gidiyor
Oh oh afiyet olsun şekerim ne reçeli sürdün bariAleyküm selammmmvalla reçel sürdüm ekmeğime onu yiyorum sen ne yapıyorsun
Sende hosgeldin boncuğumHoşgeldin reyyanım
Tek değilsin biz varızBende öyle bakınıyorum canm ya adam uyudu tek kaldım
Bende iyiyim şükürler olsunİyiyim kuzum şükürler olsun sen nasılsın iyi misin? Yoktun bu aralar nerdeydin?
Vişne canımOh oh afiyet olsun şekerim ne reçeli sürdün baribende burda takiliyom
İyi çok şükür meleğimmmm idare ediyoruz hava yağmurlu miss gibiiNasılsın güzellik nasıl gidiyor
Hasta misin? Yoksa hayırdır ?Bende iyiyim şükürler olsunevet canım girmiyordum pek iyi hissetmiyordum valla
Imm severim vişne reçelini canm çekti haVişne canımcanım çekti gece gece acıktım ya
Gözlerim ağrıyordu biraz telefona bakamıyordum canım çok yormak istemedim. Bide sapığın biri dadandı anlattım burda görmedin demek stresliydim giremedimHasta misin? Yoksa hayırdır ?
Ben gül recelini çok severim kızImm severim vişne reçelini canm çekti haafiyet olsun
Yolla yok demem canımBen gül recelini çok severim kızyollayimmi sanada biraz sağol canm benim
Anladım canım yok valla bakayım bi ..! Geçmiş olsun Gözlük kullanıyor musun?Gözlerim ağrıyordu biraz telefona bakamıyordum canım çok yormak istemedim. Bide sapığın biri dadandı anlattım burda görmedin demek stresliydim giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?