- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.961
Kızlar yemekte neler var bugün♥
Oh bayılırım yarın da ben yapsam bayadir mercimekli pilav yemiyoruzmercimekli pilav kuru fasulye :)
Oh bayılırım yarın da ben yapsam bayadir mercimekli pilav yemiyoruz
Tarhana corbam var ama yanina dusunuyom kahvaltı tarzi istiyom skldim biraz alışverişte etmedik kabul ederse ole gecircem.Kızlar yemekte neler var bugün♥
ciddimisin ozele gellCanim ben asilamami oldum
Canım hem sade yapıyorum hembenimde eşim çok seviyor bide doyurucu gerçekten sen nasıl yapıyorsun canım soğanlı felan mı . ben sade yapıyorum
Çok güzel kuzum eminim yediniz bnde bugün poğaça yaptım çay tarzı yedik bizde alış verişie gitmedik Allah kolaylık versin cümlemizeTarhana corbam var ama yanina dusunuyom kahvaltı tarzi istiyom skldim biraz alışverişte etmedik kabul ederse ole gecircem.
Kuzum hem sade yapıyorum hem soğanlı bazen de mercimek koymuyorum domates biber soğan li bulgur pilavı yapıyorumbenimde eşim çok seviyor bide doyurucu gerçekten sen nasıl yapıyorsun canım soğanlı felan mı . ben sade yapıyorum
Ve aleyküm selamm kuzumCunleten selamun aleykum. Hayirli aksamlar sizleri coooooook özledim
Bura rüzgarlı tv vay çekirdek sen.Kızlar nasılsınız iyi akşamlar burda felaket yağmur yağıyorrrrrr
Ooo seninde ellerine sağlık kuzum ♥Canım hem sade yapıyorum hem
Çok güzel kuzum eminim yediniz bnde bugün poğaça yaptım çay tarzı yedik bizde alış verişie gitmedik Allah kolaylık versin cümlemize♥
Hosgeldin bitanem nasilsinnnn vuuuuu bebis nasilCunleten selamun aleykum. Hayirli aksamlar sizleri coooooook özledim
Naptin KuzummmHosgeldin bitanem nasilsinnnn vuuuuu bebis nasil
Hosgeldin bitanem nasilsinnnn vuuuuu bebis nasil
Kuzum nasılsın bebiş nasıl? Ne kadarlık oldu çok öpüyorumKızlar nasılsınız iyi akşamlar burda felaket yağmur yağıyorrrrrr
Öyle dinleniyorum kuzum sen napiosun ?Selam hanımlar nasılsınız napiyonuz
Aleyküm selammmmSelam hanımlar nasılsınız napiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?