- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.061
Kız deseydin bende gönderirdim bir iki çala çaputBen de iyiyim sabah bir başladım akşama kadar evdeki dikilecekleri diktimbayağı biriktirmisim
saol balimOyy yerim onu benya :). Benim kız gece uyandı Allahım uyumak bilmedi sabahladık resmen sabah uyudumu 12 de kalkmışız öğlen, gönder ben uyutayım prensesi yatsın ablasıyla
A.selam canım hoşgeldinSelam kızlar :)
kiz kacdefa slm yazip kacdin etiketledim seni okadar bi cvp yok dogurdunmu nettinSelam kızlar :)
Teşekkür ederim canm bnim sağolasınAy insallah❤ dualarım seninle kuzucuk
Aslm hoşgeldin cnmSelam kızlar :)
Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadımkiz kacdefa slm yazip kacdin etiketledim seni okadar bi cvp yok dogurdunmu nettin
Evet doğrudmi bu sefer dogruu
Valla kuzum 2 yası buldu benimki ya gece kalkmaları coktu şimdi şükür arada kalkar çis der yaptırrm uyur ,bazende evi bi turlar öyle uyur.yine çok şükür bugunlerime.düzelir merak etme azıcık sabır.saol balim
senin kizin uyku duzeni kac aydan sora duzeldi. simdi uyudu memede
Gözünüz aydın olsunKusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadımEvet bebişimiz geldi onlayım :))
Çocuğa bir oyun oynatmıyorsunyok kuzum ya nerde hala oynuyorrr
Sagol kuzum, Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :))Gözünüz aydın olsun❤❤
Rabbim analı babalı büyütsün tatlım .sağlıklı hayırlı ömrü olsun.Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadımEvet bebişimiz geldi onlayım :))
hadiyaa gözün aydin Allah anali babali buyutsun insallah..Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadımEvet bebişimiz geldi onlayım :))
Kocaman amin inşallah duysun sesimizi rabbimSagol kuzum, Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :))
AhahahahahKız deseydin bende gönderirdim bir iki çala çaput
haha yok bununkinde kesin solucan vardir 1 dk yerinde durmaz ev oyuncakdan gecilmiyor inankii aksama kdar hanfendinin keyfiyle oynuyoruzzÇocuğa bir oyun oynatmıyorsundoyamadi daha annesi oyuna ne yapsin hem belki totosunda kurtcuk vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?