Guzeldir yaaa hele bi olsun herkese simdiden diyorum kimse opemicek 3 4ay onun kokusu sadece ben ve babasi cekecek icine

Selam kızçeler
Hosgeldin aramıza !!
Ben de iyiyim sabah bir başladım akşama kadar evdeki dikilecekleri diktim bayağı biriktirmisim
Terziliğide varmış boncuk hatun
Selam kızlar :)
selam kuzum..
Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadım Evet bebişimiz geldi onlayım :))
Hayırlı olsun kuzum gözünüzaydin saglikla sıhhatle büyütün inşâAllah.. kız mi erkek mi?
Çocuğa bir oyun oynatmıyorsun doyamadi daha annesi oyuna ne yapsin hem belki totosunda kurtcuk vardır

Hoşgeldin vuu iyi lafti ya

Tanışalım..Nasılsın iyimisin? Neler yaparsın? Evli misin çocuk var mi?
İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim Oğlum olcak 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya sen evli misin çocuk var mı ☺

İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim Oğlum olcak 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya sen evli misin çocuk var mı ☺
Hoşgeldin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

bizde ilk evlendik esim istedi ben istemedim 1 sene sora ben istedim budefada esim istemedi ilerde yapariz hemen olur dedi sora denemelere basladik 4.ay hamile kaldim o kurtajla sonuclandi sorasinda 1sene sora hamile kalabildim. yani oyle hesap ettigin gbi olmuyo esime cok kizmisdim bak gordunmu hani hemen olckti fln sonucda 4.yilimizda kavusduk..
bnce sizde fazla ertelemeyin derim cnm tabi siz bilirsinizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…