Ahahahahah seve seve bizim adam da motorsiklet eldiveni almıştı onu yırtmış ilk ondan başladım. Çoğaldıkça çoğaldı kız ben de anlamadım
Zaten bir iki diktikce diğer sökükler biz burdayız diye gösterir sanki kendini .

haha yok bununkinde kesin solucan vardir 1 dk yerinde durmaz ev oyuncakdan gecilmiyor inankii aksama kdar hanfendinin keyfiyle oynuyoruzz
Benim yerime öp annesi kokulu kokulu op bazen diyorum ki olsaydı da kudursaydi ama sonra da diyorum ki ben sinirliyim ya, nasıl sabretcem sürekli beni hiç sevmiycek babasi çok umursamaz hep onu sevcek

Hayirli olsun bitanem rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bizlere de dua et
Sag ol canım, umarım isteyen herkes bu duyguyu tadar, söylemiştim daha önce de 2.5 yıl çocuk düşünmedik hiç iş güçten. Anne olmak başkaymış diyorum. Bu sürede biraz toparlamaya çalışmamla geçti, anne olmak zormuş :)

Benim yerime öp annesi kokulu kokulu op bazen diyorum ki olsaydı da kudursaydi ama sonra da diyorum ki ben sinirliyim ya, nasıl sabretcem sürekli beni hiç sevmiycek babasi çok umursamaz hep onu sevcek
kiz ben sinir hastasi gibi biseyim ama ona gelince isler degisiyor hic sabirli insan degilken tum sabrimi ona kullanyorum
cnm bebis istiyormuydunuz siz

kiz ben sinir hastasi gibi biseyim ama ona gelince isler degisiyor hic sabirli insan degilken tum sabrimi ona kullanyorum
cnm bebis istiyormuydunuz siz
Tek ben istiyorum. Ama bir iki kişi gelip öyle zor böyle zor diyince gözüm korkuyor. Işe bir başlasam ilk günden başlayacağım da çalışmalara biraz sorumlulugumun azalmasını bekliyorum. Eşim zaten hiç istemiyor. Bir de onu ikna etmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…