Hadiyaaa valla ne aksiyon amaaaa Allah iyiliğini versin ne bu hız acele eniştedeki

Aksiyona bak resmen filmi olur bunun deli ya kac evine gitsene niye kaciyon sen de
babami ariycak iste tehtit eti diyom niye kacirdin diyoki simdi dedim ben askere gidersem orda kafayi yerim face acdimi napti netti diye ondan kacirmis. askerede gidemedi hala tecil etirdik nasipse 2020 ocak ayinda gitcek

babami ariycak iste tehtit eti diyom niye kacirdin diyoki simdi dedim ben askere gidersem orda kafayi yerim face acdimi napti netti diye ondan kacirmis. askerede gidemedi hala tecil etirdik nasipse 2020 ocak ayinda gitcek
Ahahahahah çok iyi gerçekten ya. Bugün çok güldürdünüz beni

Şimdi daha zor olacak ama kızını seni nasıl bırakcak beyfendi

Ben de ders çalışacaktım çok güzeldi sohbetiniz gidemedim ama şimdi kaçayım. Yarın yine gelin boncuklarım. Herkesi etiketlemeye üsendim şuan etiketlemişim gibi farzedin siz

Ben de ders çalışacaktım çok güzeldi sohbetiniz gidemedim ama şimdi kaçayım. Yarın yine gelin boncuklarım. Herkesi etiketlemeye üsendim şuan etiketlemişim gibi farzedin siz
Öyle farzettik iyi geceler canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…