- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.221
Hadiyaaa valla ne aksiyon amaaaa Allah iyiliğini versin ne bu hız acele eniştedekiyok kankis inan haberim yoktu ama tam bi aksiyon kisaca anlatayim 2 aya askere gidicekti ogun bayramdi bulusduk ben bundan gizli face kulanyodum sora bu gordu bunu teli ali giti ben eve geldim annemden aradin telimi getir diye gel vercem dedi gitim mahalle arasina dedi 5dk kuzenimin evinde konusalim yok dedim gelmesen babani ararim benle sevgili bilmem ne derim 5dk konusup cikalim soz tmm dedim iceri girer girmez kapiyi kitledi bu sora ben agla yalvar yakar birakmadi aksam annesi fln geldi bu kapiyi acdi elimden tutu nasi kaciryo beni bnde kostum mecbur annesi ablasi flnda pesimizden ana caddeden gecyoz arabalar korna caliyo millet bakiyo flncok kisa olduuu
Insallah kuzum..insallah bitanem bakalim sabaha daha iy olur belki saol
Hee oyle sevmişemHic kurtulusu yok diyosunsen de öyle sevmişsin ne güzel
babami ariycak iste tehtit eti diyom niye kacirdin diyoki simdi dedim ben askere gidersem orda kafayi yerim face acdimi napti netti diye ondan kacirmis.Aksiyona bakresmen filmi olur bunun deli ya kac evine gitsene niye kaciyon sen de
Kiz bugun atmis ya profiline bende kiskandimmmm aaaaa tripciiiibigune bigun duvarima bir kalp bir cicek bile birakmamisken herkese guller böcekler savuryon gelde küsmee
DeliHee oyle sevmişem
bulmus benim gibisini elinden kacirmak istememis oda hakliHadiyaaa valla ne aksiyon amaaaa Allah iyiliğini versin ne bu hız acele eniştedeki
Ahahahahahbabami ariycak iste tehtit eti diyom niye kacirdin diyoki simdi dedim ben askere gidersem orda kafayi yerim face acdimi napti netti diye ondan kacirmis.askerede gidemedi hala tecil etirdik nasipse 2020 ocak ayinda gitcek
Şimdi daha zor olacak ama kızını seni nasıl bırakcak beyfendibabami ariycak iste tehtit eti diyom niye kacirdin diyoki simdi dedim ben askere gidersem orda kafayi yerim face acdimi napti netti diye ondan kacirmis.askerede gidemedi hala tecil etirdik nasipse 2020 ocak ayinda gitcek
Sen de face acmisin adam napsınbulmus benim gibisini elinden kacirmak istememis oda hakli
bulmus benim gibisini elinden kacirmak istememis oda hakli
onu ben dedikten sora atiiii bikeremmmKiz bugun atmis ya profiline bende kiskandimmmm aaaaa tripciiii
Öyle farzettikBen de ders çalışacaktımçok güzeldi sohbetiniz gidemedim ama şimdi kaçayım. Yarın yine gelin boncuklarım. Herkesi etiketlemeye üsendim şuan etiketlemişim gibi farzedin siz
git cnm benmde sarj dayanmadi tel kapandi simdi acdim ama bnde yaticam artik iy gecelerBen de ders çalışacaktımçok güzeldi sohbetiniz gidemedim ama şimdi kaçayım. Yarın yine gelin boncuklarım. Herkesi etiketlemeye üsendim şuan etiketlemişim gibi farzedin siz
Anammmmm harbi psikopat tipciiiiionu ben dedikten sora atiiii bikeremmm
ohooo busuruu bnmde hepsi kaldi bosver yat uyu yarin yaparsin pempisimBuraya takildim butun islerim kaldi
Camasir toplayacaktim katlayacaktim
Yogurt mayalayacaktim
Makineyi bosaltip camasir asacaktim
simdide profile gonderdide bi firsat bulup bakamadim bura yazmaktanAnammmmm harbi psikopat tipciiiii
evet ama bedelli kuzum 20 gunŞimdi daha zor olacak ama kızını seni nasıl bırakcak beyfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?