- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.181
en guzeli amann yoksa nasi cikcak evliligin tadiHe valla zipliyorum bazen kucagina atliyorum
Hahahahsirtina fln zipliyon demek ayni benn bizdede hem ben deliyim hem esim albirini vur otekine tencere kapak gbi
insallah kuzum cok saol sabah gidecegim iste.Oyyy kuzumm cok gecmisolsun.Rabbim sifa vrsin insallah.Üzülme sen iyi olacak insallah.
Geçmiş olsun kuzucumsaol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
Vaaay sen cok fena cilveli bir hatunsunBazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissin
Diyorum ki mutluluk hapim sensin
onceden cok eglenirdikte simdi bebisden benim hal kalmiyo oda isten gelip tele sarilyo flan yaslanyozmu yoksaaHahahahgüreş ringu gibi ev desene sırtı yere gelen bulaşığı toplar falan
Çok geçmiş olsun. Şekerden olsa uyarırlardı endişe etmeyintoplu tasima fln kulanmazda seker hastasi zaten gecen sene felc gecirdi sekerinin gozune vurmasindan korktuk biz
saol gülüm bnmGeçmiş olsun kuzucum
Bak! şimdi seni yerin apayrı bende bal böcüğümbigune bigun duvarima bir kalp bir cicek bile birakmamisken herkese guller böcekler savuryon gelde küsmee
Çok geçmiş olsun iyi olur inşaAllah..saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
Tamam bundan sonra senin adın mutluluk hapı olsunBazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissin
Diyorum ki mutluluk hapim sensin
nebilim ya yaslaniyolarya insan cok korkuyor keske 40li yaslarda olsalardi diyorum bazenÇok geçmiş olsun. Şekerden olsa uyarırlardı endişe etmeyin❤
Oo aksiyon en sevdiğimonceden cok eglenirdikte simdi bebisden benim hal kalmiyo oda isten gelip tele sarilyo flan yaslanyozmu yoksaabizde evlenince 19 ben 20 oydu neguzel zmanlardi ya bide kacarak evlendik
Anladim canim ...Çok erken yaşta evden ayrıldım. 14 bile olmamıştım. 13.5 yasında yatılı okula gittim. Bittikten sonra da yurtta kaldım. Üniversitede evlendim fakat eşim de çok olgun olmadığı için yalnızlığım devam etti. Çok şükür 1 senedir Iyiyiz ama bu kadar sene hep yalnız mücadele ettim. Yorgunluk hissediyorum. Ayrıca astımım var nefes de sıkıntılı olunca hastalık da beni biraz yoruyor
Haklisin kuzum. Benim annem 45 yaşında kalp büyümesi var. Artık herkes hastanebilim ya yaslaniyolarya insan cok korkuyor keske 40li yaslarda olsalardi diyorum bazen
bak simdii utandimmmBak! şimdi seni yerin apayrı bende bal böcüğümBütün çiçekler senin olsun Çok geçmiş olsun iyi olur inşaAllah..
Hadi ya!!onceden cok eglenirdikte simdi bebisden benim hal kalmiyo oda isten gelip tele sarilyo flan yaslanyozmu yoksaabizde evlenince 19 ben 20 oydu neguzel zmanlardi ya bide kacarak evlendik
Tamam bundan sonra senin adın mutluluk hapı olsun
Sağolasın canım ❤ doğru söylüyorsun. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah ❤Anladim canim ...
Allah yardimcin olsun Allahim sifa versin insallah kuzum.
Yaninda sevdiğin olsun nerde olduğun hiç onemli degil.
cook uzun bir hikaye cnm suan mutluyum sukur bugunlerimizeOo aksiyon en sevdiğimneden kactin deli kiz ne güzel mutlusunuz iyi ki kaçmışsın
Belli bir yastan sonra başlıyor kuzum saglik sorunları iste .. Herkesin başında ..nebilim ya yaslaniyolarya insan cok korkuyor keske 40li yaslarda olsalardi diyorum bazen
asiktimda ben kacmak istemedim haberim bile yoktu o zorla kacirdi beni alikoyduHadi ya!!Çok mu aşıktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?