- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.241
Nekaaa cokmuşevet ama bedelli kuzum 20 gun
hadi ii geceler kuzu bnde kacyom simdiİyi geceler canısılar seviyorum sizi ben bir çiko yiyip yatayım
hadi ii geceler kuzu bnde kacyom simdi
☺☺☺simdide profile gonderdide bi firsat bulup bakamadim bura yazmaktan
İyiyim cnm sen nasılsın bebiş cadılık yapıyor diş çıkartıyor zaten huysuzdu iyice huysuz oldu yarın 7 aylık olucaz canımKuzum nasılsın bebiş nasıl? Ne kadarlık oldu çok öpüyorum
Oh oh maşaAllah annesi , diş de çok zor oluyor kıyamam ya! Büyümekte kolay değilİyiyim cnm sen nasılsın bebiş cadılık yapıyor diş çıkartıyor zaten huysuzdu iyice huysuz oldu yarın 7 aylık olucaz canım
Evet canım zor oluyor bende öptümOh oh maşaAllah annesi , diş de çok zor oluyor kıyamam ya! Büyümekte kolay değilöpüyorum çok
Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğündenHepinizi neka neka seviyorum öptüm uyandinizda alin ballar ben yine koca mağduru olup araniza gelemedim ama sohbetini ze bayildim♥
Ayildim biran kim öptü dedim ahah nasılsın kuzucuk♥Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğünden
İyiyim tatlım yaaaaa yağmur yağıyor öyle takılıyorumAyildim biran kim öptü dedim ahah nasılsın kuzucuk♥
Yağmurlu havalarda güzeldir bizom gulkuk gulistanlik Ma bozulur esiyor cok buralarda.Uyanığım canım bende alayım mı öpücüğünden
Ben çok severim yağmuru izlerken nescafe içmek iyi geliyor ama puan minnoş uyanık yapamam birazdanYağmurlu havalarda güzeldir bizom gulkuk gulistanlik Ma bozulur esiyor cok buralarda.
Sonra iceriz beraber kiz uyuyunca:)Ben çok severim yağmuru izlerken nescafe içmek iyi geliyor ama puan minnoş uyanık yapamam birazdan
Günaydın balımm@ebiharihem Günaydın gülüm♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?