- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.301
Nasılsıniz balim♥günaydın kızlarrrrrr
oh bende adamla 7bucukda yapiyom .Kahvaltı mıbenim çocuklar sanki işe gidecek. Çoktan kalkıp yaptık çay içiyorum
kiyamam kuzum özledim seni balımErkenden uyumuşum benama dün çok yorgundum ya. Bugün de yorgun dönerim eve gerçi. Nöbet var.
Hoşgeldin canim ♥ tunaydin.Günaydınnn..
Sağol canım benim amin ❤allah kabul etsin canım
Haydi kizlar gecemi toplascaz illa:)
Ben ikinciye acıktım oturdum çay içiyorumNasılsıniz balim♥
oh bende adamla 7bucukda yapiyom .
kiyamam kuzum özledim seni balımmelankolimm de merak ediyordu.
Hoşgeldin canim ♥ tunaydin.
Danış bitanem iyice tepenize çıkmadan halle din.iyiyim kuzum bakıp çıkıyorum .yemek koydum ocağa yeni ,sen nasılsın napıyon .Öylemi diyorsun.. Öyle yapayım o zaman danışayım bir nasıl oluyor diye bakalım. Sen nasılsın ne yapıyorsun bitanem
Ben de merak ettim seni bak epeydir yoktun. Çok geç saatlere kadar kalamıyorum bu aralar erkenden uykum geliyor yoruluyorum. Oğlan da hastaydı zaten. Horlayip duruyor uyutmuyordu beni. İyileşti şimdi şükür de uyuyabiliyoruz
Bende acıktım kiz usendim kendime yapmaya:))Ben ikinciye acıktım oturdum çay içiyorum
Büyük geçmiş olsun salgın salgin dikkat et kuzum şükür aynen bende yoktum ara ara ankara got gel yapiyordum.Ben de merak ettim seni bak epeydir yoktun. Çok geç saatlere kadar kalamıyorum bu aralar erkenden uykum geliyor yoruluyorum. Oğlan da hastaydı zaten. Horlayip duruyor uyutmuyordu beni. İyileşti şimdi şükür de uyuyabiliyoruz
Valla olan oldu artık. Sırayla birbirimize bulaştırdık oğlan bana ben babaya. Çember tamamlandıBüyük geçmiş olsun salgın salgin dikkat et kuzum şükür aynen bende yoktum ara ara ankara got gel yapiyordum.
kolay gelsin kuzumbnde işteyim canım oturuyorum öyle
gecmis olsun cnm profiline yazmisdim nasi oldun diye gormedin sanirimValla olan oldu artık. Sırayla birbirimize bulaştırdık oğlan bana ben babaya. Çember tamamlandı
Ayy kusura bakma canım görmemişim resmen ya çok üzüldümgecmis olsun cnm profiline yazmisdim nasi oldun diye gormedin sanirim
Napiyon kuzum♥kolay gelsin kuzum
Valla olan oldu artık. Sırayla birbirimize bulaştırdık oğlan bana ben babaya. Çember tamamlandı
Ben busene pek hasta olmadim ama olanlari gördüm tez ilesmeyi diliyorum. Kahveyi seversin yapimmi sana:))
Aaa çay yapmaya üşenilir mi? Bi yaşıma daha girdimBende acıktım kiz usendim kendime yapmaya:))
olsun cnm bazen insan gormuyoAyy kusura bakma canım görmemişim resmen ya çok üzüldümşimdi baktım da gördüm daha iyiyim sadece dünyayı puslu puslu görüyorum. Gözlerim hala kırmızı
Ay evet şükür onun gözleri geçti. O bana yeter zatenolsun cnm bazen insan gormuyo
ayy goz cok kotu ya mikrop flanmi kapti. oglununki düzeldimi
Sabah içtim kendim. Olunca usendim:)Aaa çay yapmaya üşenilir mi? Bi yaşıma daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?