- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.538
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.281
EdebiyatSende☺
Ne öğretmenisin? ☺
himm cok baktigindan agriyodur belki cnm. gunaydin bu aradaGözlerim ağrıyor bu aralar telefona bakınca güzellikk ❤
gunaydin ballgünaydın kızlarrrrrr
Günaydınnn güzellikkkhimm cok baktigindan agriyodur belki cnm. gunaydin bu arada
nbr bakalimGünaydınnn güzellikkk
Günaydınnnn canımmmmm ❤❤
İyiyim çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsun balımnasılsın canım
gunaydin ball
Sen korkma canım benim ,demekki karşıdakı p.......k korkmuyoki yapıyor ozaman sorun yok o düşüncek ,bak abartır neler neler yani git yap şikayetini derim.@@Tatlianne20 iyiyim şükür canım sen nasılsın
Kiz ben her zamanki gibi uyumuşumortaya çıkarsa kesin bişe yapar ona sözlüm o yüzden çekiniyorum ben kuzum
sukur kuzum anmlere gitcm dolmus bekliyom sennasılsın canım özeldnin
Öylemi diyorsun.. Öyle yapayım o zaman danışayım bir nasıl oluyor diye bakalım. Sen nasılsın ne yapıyorsun bitanemSen korkma canım benim ,demekki karşıdakı p.......k korkmuyoki yapıyor ozaman sorun yok o düşüncek ,bak abartır neler neler yani git yap şikayetini derim.
sukur kuzum anmlere gitcm dolmus bekliyom sen
İyiyim çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsun balım
Ay kıyamam :) kaçta gidiyorsun canım işebende iyiym kuzum işteyim uykuluyum :)
Ay kıyamam :) kaçta gidiyorsun canım işe
Ooo baya erken kalkıyorsun. Ama iyidir erken kalkmak sağlıklı ya ben özledim erken uyanmayı ah ahhh6:30da kalıyorum 8de geliyorum canım
Ooo baya erken kalkıyorsun. Ama iyidir erken kalkmak sağlıklı ya ben özledim erken uyanmayı ah ahhh
Hahahah kiz o saatte uyanıp ne yapimkur alarmı uyan kuzumburda buluşalım
Hahahah kiz o saatte uyanıp ne yapim5 te uyanıyorum namazi kilip hoppp cuppa yatak 9 buçuk 10 a kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?