Aaa çay yapmaya üşenilir mi? Bi yaşıma daha girdim
Aa çay kırmızı cizgimizdir. İtinayla içeriz. Bu ara ben çaya çok düştüm. Okulda bütün gün içiyorum yetmiyor bir de evde demliyorum. Eve gider gitmez bir de sallama cay ya da kahve yapıyorum. Buna rağmen uykusuzum ama

Bende akşamdan hazır ediyorum suyu, sabah kalkınca önce çayı demliyorum. Çocuklarla ilgilenirken demleniyor. Sonra kahvaltı ve çay keyfi akşam kahve içmek uykusuz bırakıyordur canım

Ne yemeği gıııı ne yapim bende yeğenim burda 3 aylık onu parçalıyorumm acıktım bende makarna yapcam şimdi
Kız bugün erken koyayım dedim akşamdan fasulye ıslatmıştım ayıpmı gülüyon delüüü

Bende akşamdan hazır ediyorum suyu, sabah kalkınca önce çayı demliyorum. Çocuklarla ilgilenirken demleniyor. Sonra kahvaltı ve çay keyfi akşam kahve içmek uykusuz bırakıyordur canım
Yok çay kahve bende uykusuzluk yapmaz. İçer uyurum bazen. Gün içinde içtiğim uykumu açmıyor anlamında dedim. Ben akşamdan ekmek arası hazırlıyorum. İste onu yiyoruz. Oğlan zaten kahvaltısını kreste yapıyor.

Bende çay uykusuzluk yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…