- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.321
Aa çay kırmızı cizgimizdir. İtinayla içeriz. Bu ara ben çaya çok düştüm. Okulda bütün gün içiyorum yetmiyor bir de evde demliyorum. Eve gider gitmez bir de sallama cay ya da kahve yapıyorum. Buna rağmen uykusuzum amaAaa çay yapmaya üşenilir mi? Bi yaşıma daha girdim
Oohhh çok güzel geldi ellerine sağlık beybi
Afiyet olsun yarasin kuzum.Oohhh çok güzel geldi ellerine sağlık beybi
Son iki saat hadi bakalım. Cuma günü iş hiç çekilmiyor yaAfiyet olsun yarasin kuzum.
Isemi gitceksin.Son iki saat hadi bakalım. Cuma günü iş hiç çekilmiyor ya
Bende akşamdan hazır ediyorum suyu, sabah kalkınca önce çayı demliyorum. Çocuklarla ilgilenirken demleniyor. Sonra kahvaltı ve çay keyfiAa çay kırmızı cizgimizdir. İtinayla içeriz. Bu ara ben çaya çok düştüm. Okulda bütün gün içiyorum yetmiyor bir de evde demliyorum. Eve gider gitmez bir de sallama cay ya da kahve yapıyorum. Buna rağmen uykusuzum ama
Ne yemeği gııııDanış bitanem iyice tepenize çıkmadan halle din.iyiyim kuzum bakıp çıkıyorum .yemek koydum ocağa yeni ,sen nasılsın napıyon .
E öğretmen ya okulun bitmesine az kalmıştırIsemi gitceksin.
He ben gitcek sandim okuldaya ahahahahE öğretmen ya okulun bitmesine az kalmıştır
onlar iy olsunda bizim pertimiz ciksada sorun ykAy evet şükür onun gözleri geçti. O bana yeter zaten
Bocuu ne yapiyon gi.onlar iy olsunda bizim pertimiz ciksada sorun yk
Kız bugün erken koyayım dedim akşamdan fasulye ıslatmıştım ayıpmı gülüyon delüüüNe yemeği gııııne yapim bende yeğenim burda 3 aylık onu parçalıyorumm acıktım bende makarna yapcam şimdi
Yok okuldan çıkacağım heheIsemi gitceksin.
napim kuzu ugrasyom sen napiyonBocuu ne yapiyon gi.
Yok çay kahve bende uykusuzluk yapmaz. İçer uyurum bazen. Gün içinde içtiğim uykumu açmıyor anlamında dedim. Ben akşamdan ekmek arası hazırlıyorum. İste onu yiyoruz. Oğlan zaten kahvaltısını kreste yapıyor.Bende akşamdan hazır ediyorum suyu, sabah kalkınca önce çayı demliyorum. Çocuklarla ilgilenirken demleniyor. Sonra kahvaltı ve çay keyfiakşam kahve içmek uykusuz bırakıyordur canım
Bende çay uykusuzluk yapmazYok çay kahve bende uykusuzluk yapmaz. İçer uyurum bazen. Gün içinde içtiğim uykumu açmıyor anlamında dedim. Ben akşamdan ekmek arası hazırlıyorum. İste onu yiyoruz. Oğlan zaten kahvaltısını kreste yapıyor.
oh oh keyif yap gidince.Yok okuldan çıkacağım hehebir ders kaldı hatta
Bende az hava almaya komsuya ciktim teyzelere :))napim kuzu ugrasyom sen napiyon
teyzeler dirkenoh oh keyif yap gidince.
Bende az hava almaya komsuya ciktim teyzelere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?