- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.441
İyi o zaman kuzum bebiş gelsin ev şenlensinKız ben çok üşengecim normalde de evcimenim bu yüzden de dışarı çok çıkmıyorum
Cok sukur oldum canim dun oldum biraz agri oldu ama hemen gecti ara ara kasik agrim ve bel agrim yokluyo oyle yani cok sukur iyiyim sen napion nasilsinaman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.
Bende şükür kuzum asilamamn nasıl.
arada tıkla merak ettirme.
ooo yarasin kuzuma afiyet olsun.
biraz ole oldu adım çıktı dokuza inmez sekize ya telde sorun ya adamım geliy:)))))
hayırlı olsun şimdiden kuzum bende isler güçler misafir vardi gottiler topla falan kk da yim suan.
ablam özlüyorum sohbetini yaw napiyon ne ediyon.
Ben cay misir cips çekirdek misafir vardi ictik ettik topladim kkdayim.
Hayırlı güzel haberler alalım inşallah kuzum benimCok sukur oldum canim dun oldum biraz agri oldu ama hemen gecti ara ara kasik agrim ve bel agrim yokluyo oyle yani cok sukur iyiyim sen napion nasilsin
Hayırlı güzel haberler alalım inşallah kuzum benim
Kızlaaaar nirdesinizzzzz
Burdayim örtmenimKızlaaaar nirdesinizzzzz
Bense Oturuyom adam uyanık oyun oynuyor halen bende bekliyom .yatsa rahat girerdim çoktanCok sukur oldum canim dun oldum biraz agri oldu ama hemen gecti ara ara kasik agrim ve bel agrim yokluyo oyle yani cok sukur iyiyim sen napion nasilsin
Canimmmm♥Kızlaaaar nirdesinizzzzz
Napıyon kuzucummmmmmmmmmmmCanimmmm♥
Adam yatmadi sinir oldummmm bende Oturuyom balimmm sen naptin ninniNapıyon kuzucummmmmmmmmmmm
Allahımyaaa bi uyku ilacı falan verseydin yatsın artıkAdam yatmadi sinir oldummmm bende Oturuyom balimmm sen naptin ninni
oooo ne guzel iyiki cagirdin :) valla benim kocisim dibimde uyuyo tv karsisinda bende daldim buralaraYazikgelin gel gel konidan konulara gel:)
Duamdasın kuzum heyecanla bekliyorumInşallah canim benim ayin 8de gel dedi bakalim insallah
Oyuna daldi bir el daha atak dedi artik 1 bucigu bulur yataga girdim uyumasi derken bende uyuya kalirom heral eger erken yatmazsa:)))Allahımyaaa bi uyku ilacı falan verseydin yatsın artık. Bende uyuttum benimkileri tvye bakıyorum EYS ye eser yenerler sowa birde buraya takılıyom
Benimkisi uyumadi daha bende gizli takioiyom uyusa rahat girerdim ahaha kaçamak:)))oooo ne guzel iyiki cagirdin :) valla benim kocisim dibimde uyuyo tv karsisinda bende daldim buralara
İnşallah :)İyi o zaman kuzum bebiş gelsin ev şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?