- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.481
Slm h.gSelam herkese :)
kv diyoki korkma anneeeemmm cocugu emzirmeden emzirmeye gorursunOo daha yeni başlamışsınız o yüzden sıkıntı yapma
Çevreyi neden takıyorsun çok mu karışırlar size
Valla o zaman ya çok hırçın olursun kimseye vermezsinkv diyoki korkma anneeeemmm cocugu emzirmeden emzirmeye gorursunayol ben zaten ondan korkuyorum cocugu ben haric herkes buyutecek kimseyi kiramiyorum diye korkuyorum cok tuhaf adetleri var hayir diyemem diye korkuyorum
umarim ikincisi olur yoksa ben ben degilim demektirValla o zaman ya çok hırçın olursun kimseye vermezsin
Ya da aman alın benden accık uyuyim dersin çocuğun yapısına göre değişir
Yok kız öyle deme düşünsene sürekli ağlayan ya da tam sen uyuyacakken uyanan agu ugu ilgi isteyen çıldırırsınumarim ikincisi olur yoksa ben ben degilim demektir
kuserler benimkiler kirilgan birazYok kız öyle deme düşünsene sürekli ağlayan ya da tam sen uyuyacakken uyanan agu ugu ilgi isteyen çıldırırsın
Bence senin hırçın olman daha iyi kimseye verme iyi bişey değil
Çocuğuna saçma sapan hastalık bulaştırmalarından iyidir küsmeleri bir gün küs kalırlar iki gün kalırlar sonra dayanamazlar boşver sinir oluyorum çocuğu salyalı salyalı öpüyorlar dışarıdan gelip elliyorlar ellerini yıkamadan boşverkuserler benimkiler kirilgan biraz
O zaman o içgüdüyle olur merak etmebende vap verecek cene yok iste..
bilmiyorum dogurunca soylerim nasil oldugumuO zaman o içgüdüyle olur merak etmebne kimleri gördüm öyle
Hoşgeldin canim nasılsınSelam herkese :)
Aminnn canımAllah isteyen herkese nasip etsin hayirli evlat bizim bir komsumuz vardi ozel bir bal getirttik icine 200gr tarcin kattirdik 8 dusukten sonra kari koca ictiler oldu dogdu cocuk isteyen olursa balin adini sorarim
Ay hamileymişsincesine muhabbetler koptum şuanbilmiyorum dogurunca soylerim nasil oldugumu
Yarın gec gitcekmis oyuzden beyefendi bemde yeni duydumOyuzden terettüt ettim ya bende sonra çevirdim gözlerin bozulacak kocişim de diye
Geldim gönlümün hanımefendisi
bildigim kadariyla degilim ahahah bide diyorum ki bi baslasam arka arkaya yapacam diyorum herkes guluyo goruruz birincisi dogunca diyoAy hamileymişsincesine muhabbetler koptum şuan
Güzel sir tutulur verilmez kimseye burda ahahahbende dedikodu yapamiyorum kimseye sirrimi acamiyorum diye geldim buraya
sir tutulur mu sir verilmez mi burda ahahahGüzel sir tutulur verilmez kimseye burda ahahah
Bitanemsin biliyon demiGeldim gönlümün hanımefendisi
bildigim kadariyla degilim ahahah bide diyorum ki bi baslasam arka arkaya yapacam diyorum herkes guluyo goruruz birincisi dogunca diyo
Kiz ahahah hızlı hızlı yaziyom adamin telsindan mağdur gör ahahahsir tutulur mu sir verilmez mi burda ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?