- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.521
Değiştireyim diyorum Kuzum ya şu oylama geçtikten sonra tabii ama bulamadım bişiii. Ya aslında aklımda bişey var ben okul zamanlarımda sevdiklerine jujum derdim bi anlamınyok heralde bilmiyorum ama çok kullanırdım önünü yapsam diyom bi bilmiyom nasıl sizdeen yardım istiyooomNickmi degistircen kuzum
Anlamlı olabilir komik olmasın burda dalga geçmeye müsait cadılar varKomik mi olsun anlamlı mı
Yok yaa jujum ne bilim garipDeğiştireyim diyorum Kuzum ya şu oylama geçtikten sonra tabii ama bulamadım bişiii. Ya aslında aklımda bişey var ben okul zamanlarımda sevdiklerine jujum derdim bi anlamınyok heralde bilmiyorum ama çok kullanırdım önünü yapsam diyom bi bilmiyom nasıl sizdeen yardım istiyooom
Çocuklarını hatırlatacak bişe olabilir baş onlara nasıl hitap ediyorsunAnlamlı olabilir komik olmasın burda dalga geçmeye müsait cadılar var
Komik olmasın dalga geçecek cadı çok dedin bak işteDiyosuuuuuınbulun bari ozaman
Kız dur biriyle zor uğraşıyordumÇocuklarını hatırlatacak bişe olabilir baş onlara nasıl hitap ediyorsun
Neden çoğul yazdığımı bilmiyorum kaç çocuk var
Onlardan biride sen çok sagolyaaKomik olmasın dalga geçecek cadı çok dedin bak işte
Onlardan biride sen çok sagolyaa
At matkız yok ondan demedim kelee
Neyse nicke gelim ben mesela benim nickin anlamı "Türk mitolojisinde kanatlı at" anlamına geliyor o tarz bişe istersen sıralarım burda sana
Mesela sana güzellik tanrıçası var "Ayızıt Ana" var olabilirAt matsırala gelsin
Deki enisteye yatak seBense Oturuyom adam uyanık oyun oynuyor halen bende bekliyom .yatsa rahat girerdim çoktan
Bitanemmmm
Yokk ayı okuyunca bi kaçtımMesela sana güzellik tanrıçası var "Ayızıt Ana" var olabilir
İçlerinde bi "Tulpar" varmış onuda ben almışımYokk ayı okuyunca bi kaçtım
dur dusuneyim bakalımDeğiştireyim diyorum Kuzum ya şu oylama geçtikten sonra tabii ama bulamadım bişiii. Ya aslında aklımda bişey var ben okul zamanlarımda sevdiklerine jujum derdim bi anlamınyok heralde bilmiyorum ama çok kullanırdım önünü yapsam diyom bi bilmiyom nasıl sizdeen yardım istiyooom
ahaha mesela ben geçerim:))Anlamlı olabilir komik olmasın burda dalga geçmeye müsait cadılar var
Uyuttum adamiii oleyyDeki enisteye yatak se
Bitanemmmm
Aferim sana nick bulacak gibi konuşuyor bideİçlerinde bi "Tulpar" varmış onuda ben almışım
Bulacam kız hırs yaptımAferim sana nick bulacak gibi konuşuyor bide
Dur dur ben bulcam sanaaAferim sana nick bulacak gibi konuşuyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?