Evet öyle arkadaşım ❤ kimse kimseyi sevmek zorunda değil varsın sevmesinler diyorum. Kaynanam bazen suçlanıyor kaynanalik ettim galiba diyor. Boşver olur arada öyle diyorum şaşırıyorlar ama mutlular. Sanırım zamanla sevecekler. Güzel ışıklar görüyorum. Hep birileri bana adım atsın isterdim. Bu siteyle adım atmayı öğrendim

Çok doğru söylüyorsun güzel arkadaşım ❤ allah sizden de çok razı olsun çok güzel arkadaşlıklar edindim burda. Hakkınız Çok büyük ❤
burda herkes birbirine minnatter gercekten sizlerde iyiki varsınız dualarda eksik etmediniz ben canım♥
Evliyim canim 2.5 yasinda oglus annesiyim
oo masalla masalla tosunuma allah bagislasin canim♥
hersey yerinde ufak seyleri tin ozel alanina gormedikce artik.
bu kaynanaları toplayıp kaynar kazana atalım bu gece
oooo holaye olur skilirsoniz öldürmekten beter edersiniz benimkini bas ediyom susmakla ahahah

Oğlunu seven annesine katlanır diyorsun yanii..
Ben tepki versem de çözülmüyor, vermesem de çözülmüyor. Hatta bana karşılık tekrar bir hata daha ediyorlar.

Madem çözümü yok o zaman üzerine düşmemeye çalışıyorum. Tabi içten içe kendimi yiyorum ama çaktırmıyorum. Eşimin de elinden bir şey gelmez haklı olduğum yerleri ailesine söyler, yanlış yaptınız der.

O öyle dedikten sonra boşver elif kimseden saygı bekleme. Saygisizlik etmeye hakkı yok deme diyorum. Allahu teala bizi çağırıyor namaza gitmiyoruz. Saygizlik ediyoruz aslında. Ama o bile bize secim yapma hakkı tanımışken ben de diyorum ki, her şey hakkı. Istediğini yapabilir. Sonuçta benim kaynanamda ne gibi bir emegim olabilir ki. Beni kendisi de secmedi esim secti. Velki begenmemistir. Hayat kaynanamın seçim kaynanamın. aslında bu düşünce Mevlananın öğüdü. Ama beni cok rahatlatiyor. Çok büyük bir zat ❤

Amin canim insallah

aslında kaynanan seni sevmese bile saygı cercevesini aşmaması lazım senin de onunda yoksa hayat çekilmez arada oğlu var ister istemez aynı ortamlarda bulunuluyor bu yüzden de olsa sonradan insanın birbirinin yüzüne bakacak hali kalsın

Senin lede tanışalım canım
Sohbet ede ede kaynasiriz insallah
Tanisiyoz evet ama ben bole etiket ederim sanki kırk yıllık arkadaş gibi oluruz:)))

Masallah Allah bağışlasın
Amin insallah
Bende 22 yasinda 5 yillik evliyim çocuk yok.
Oyyy gencmissiniz daha.31 yasindayim ben.Allah hayirli zamanda hayirlisiyla doldursun kucagini.

Kızlar çocukları kocaları uyutup telefonu alıp kadınlar klübüne girinler iyi geceler

Bu olgunluğa erişmen çok güzel kuzum.
kötü ahlaklı kimselere sabretmenin mukafati çok büyüktür.bir sınavdır ama biz farkına geç variriz
Aynen yaşadığımız her sorun imtihandır madamım..
İyiliğe iyilik her kişinin kârıdır ama kötülüğe iyilik er kişinin kârıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…