Öyle tabi. Ama hakkı yok bunu bana nasıl yapar dersen üzüntün katlanıyor. Aslında işin içine benlik duygusu giriyor. Bize yapılmasını yediremiyoruz. Ben haketmiyorum diyoruz. Ama insan her zaman hakettigini yasamiyor.

Bu olgunluğa erişmen çok güzel kuzum.

Aynen yaşadığımız her sorun imtihandır madamım..
İyiliğe iyilik her kişinin kârıdır ama kötülüğe iyilik er kişinin kârıdır..❤

Bu güne gelene kadar çok göz yaşı döküldü. Ama bu olaylar olmasa büyüyemezdim galiba

Napican boncuğum her insanın kusuru vardır hangimiz kusursuz ki , idare etmekten başka..

Aynen malesefki kurduun hayal olmuyor hayat toz pembe degil rengarenk değişiyor biran.

Napican boncuğum her insanın kusuru vardır hangimiz kusursuz ki , idare etmekten başka..

Ben aslında çok mücadeleci biriyim. 14 yaşında evden ayrıldım derdimi kendi halinde çözmeye alıştım, kendime çok güzel baktım. Elimden her iş gelir mesela. Musluk bozulsa yaparım, arabanın lastiğini şişiririm, sanayiye giderim. Erkek gibi kız derler ya herşeyi böyle elimde tutunca eşimin ailesini de tutarım zannettim onlar da beni çok idare ettiler. Ben cocuktum evlerine geldigimde. Yeri geldi eşimi annesinden kıskandım. Tabiki niye böyle yapıyorsun dediler tepki gösterdiler ama sonuçta benim de hatalarım oldu. Onun da mahcubiyeti var

Kaç Yaşında evlendin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…