- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.901
Öyle tabi. Ama hakkı yok bunu bana nasıl yapar dersen üzüntün katlanıyor. Aslında işin içine benlik duygusu giriyor. Bize yapılmasını yediremiyoruz. Ben haketmiyorum diyoruz. Ama insan her zaman hakettigini yasamiyor.aslında kaynanan seni sevmese bile saygı cercevesini aşmaması lazım senin de onunda yoksa hayat çekilmez arada oğlu var ister istemez aynı ortamlarda bulunuluyor bu yüzden de olsa sonradan insanın birbirinin yüzüne bakacak hali kalsın
Aynen oyle canim.Amin allah razi olsun burdaki muhabbet yas sınırı yok kafa dengi hep 60 sa kadar yolu var ahaha
Bu olgunluğa erişmen çok güzel kuzum.
Aynen yaşadığımız her sorun imtihandır madamım..
İyiliğe iyilik her kişinin kârıdır ama kötülüğe iyilik er kişinin kârıdır..❤
Napican boncuğum her insanın kusuru vardır hangimiz kusursuz ki , idare etmekten başka..Ben tepki versem de çözülmüyor, vermesem de çözülmüyor. Hatta bana karşılık tekrar bir hata daha ediyorlar.
Madem çözümü yok o zaman üzerine düşmemeye çalışıyorum. Tabi içten içe kendimi yiyorum ama çaktırmıyorum. Eşimin de elinden bir şey gelmez haklı olduğum yerleri ailesine söyler, yanlış yaptınız der.
O öyle dedikten sonra boşver elif kimseden saygı bekleme. Saygisizlik etmeye hakkı yok deme diyorum. Allahu teala bizi çağırıyor namaza gitmiyoruz. Saygizlik ediyoruz aslında. Ama o bile bize secim yapma hakkı tanımışken ben de diyorum ki, her şey hakkı. Istediğini yapabilir. Sonuçta benim kaynanamda ne gibi bir emegim olabilir ki. Beni kendisi de secmedi esim secti. Velki begenmemistir. Hayat kaynanamın seçim kaynanamın. aslında bu düşünce Mevlananın öğüdü. Ama beni cok rahatlatiyor. Çok büyük bir zat ❤
Aynen malesefki kurduun hayal olmuyor hayat toz pembe degil rengarenk değişiyor biran.Öyle tabi. Ama hakkı yok bunu bana nasıl yapar dersen üzüntün katlanıyor. Aslında işin içine benlik duygusu giriyor. Bize yapılmasını yediremiyoruz. Ben haketmiyorum diyoruz. Ama insan her zaman hakettigini yasamiyor.
burdaki herkes bana göre sanki 25 yaşındaAmin allah razi olsun burdaki muhabbet yas sınırı yok kafa dengi hep 60 sa kadar yolu var ahaha
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥ Teşekkürler geldiğin için. :)Kizlar size bol muhabbetler ben kaciyorum yavastan
Hayirli geceler ugrarim yine insallah
Beni suçlar mi ilerde zor gelince diye korkuyorumYoktu demi senin hiç yakalasan keşke .:))))
burdaki herkes bana göre sanki 25 yaşındaAmin allah razi olsun burdaki muhabbet yas sınırı yok kafa dengi hep 60 sa kadar yolu var ahaha
Ben hiç yasa bakmiyom uyum ayni hep ahahha sohbet sariyor herkeslen ahah.burdaki herkes bana göre sanki 25 yaşında
Ee yani yas gecmeden alsin bir minnk bizde sevinelim herseyin hayırlısı kuzum insallah o sevgiyi tadarsiniz.Beni suçlar mi ilerde zor gelince diye korkuyorumokul bitene kadar hakkı var, okul bittiği gün başlarım nazina diycem
Ne demek cagirmissin kosa kosa geldimHayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥ Teşekkürler geldiğin için. :)
İyi gecelerKizlar size bol muhabbetler ben kaciyorum yavastan
Hayirli geceler ❤❤Kizlar size bol muhabbetler ben kaciyorum yavastan
Napican boncuğum her insanın kusuru vardır hangimiz kusursuz ki , idare etmekten başka..
Aleykümselam cnm hasta mı oldun yoksaSelam kizlarrr
Insallah güzelim. Ben çok seviyorum zaten çocuklarıEe yani yas gecmeden alsin bir minnk bizde sevinelim herseyin hayırlısı kuzum insallah o sevgiyi tadarsiniz.
Kaç Yaşında evlendin cnmBen aslında çok mücadeleci biriyim. 14 yaşında evden ayrıldım derdimi kendi halinde çözmeye alıştım, kendime çok güzel baktım. Elimden her iş gelir mesela. Musluk bozulsa yaparım, arabanın lastiğini şişiririm, sanayiye giderim. Erkek gibi kız derler yaherşeyi böyle elimde tutunca eşimin ailesini de tutarım zannettim onlar da beni çok idare ettiler. Ben cocuktum evlerine geldigimde. Yeri geldi eşimi annesinden kıskandım. Tabiki niye böyle yapıyorsun dediler tepki gösterdiler ama sonuçta benim de hatalarım oldu. Onun da mahcubiyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?