- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.921
Selam kuzum hayırdır iyi misinSelam kizlarrr
Sanirim olacağim kuzucum ..Aleykümselam cnm hasta mı oldun yoksa
19 dum.Kaç Yaşında evlendin cnm
Idare eder kuzum.Sen nasilsin ?Selam kuzum hayırdır iyi misin
Ben de iyiyim yorgunum aslında. Ama sizin güzel sohbetiniz iyi geliyor diye gitmiyorum ❤Idare eder kuzum.Sen nasilsin ?
Ayy canim benim gercekten burdaki muhabbet iyi geliyor insana .Ben de iyiyim yorgunum aslında. Ama sizin güzel sohbetiniz iyi geliyor diye gitmiyorum ❤
Ah cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedimSanirim olacağim kuzucum ..
Midem berbat
Birde bu halde kizim dk basi uyaniyor iyice kotu oldum
MaşâAllah boncuğum..Çocukmuşsun cnm .. olmuş bitmiş boşverBen aslında çok mücadeleci biriyim. 14 yaşında evden ayrıldım derdimi kendi halinde çözmeye alıştım, kendime çok güzel baktım. Elimden her iş gelir mesela. Musluk bozulsa yaparım, arabanın lastiğini şişiririm, sanayiye giderim. Erkek gibi kız derler yaherşeyi böyle elimde tutunca eşimin ailesini de tutarım zannettim onlar da beni çok idare ettiler. Ben cocuktum evlerine geldigimde. Yeri geldi eşimi annesinden kıskandım. Tabiki niye böyle yapıyorsun dediler tepki gösterdiler ama sonuçta benim de hatalarım oldu. Onun da mahcubiyeti var
Ah cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedimSanirim olacağim kuzucum ..
Midem berbat
aynı yaşta evlenmisiz19 dum.
hayırdır dicektim tam gecmis olsun kzuum aman dikkat et usutmede salgin var zaten niye uyumuyor minnakSelam kizlarrr
insallah birgün kendi cocugunu seversin kuzum.Insallah güzelim. Ben çok seviyorum zaten çocukları
Ayy kiz gecmis olsun kek faciasimi dicektim yine ama inşaallah gecer bebeğimSanirim olacağim kuzucum ..
Midem berbat
Düğünden geldim anaokulundan beri arkadaşım olan dostum evlendiAyy canim benim gercekten burdaki muhabbet iyi geliyor insana .
Sen neden yorgunsun?
Gecmisolsun canim.Ah cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedim
ilaçlarımi içtim daha iyi oldum umarım benim gibi olmazsin
hayırdır dicektim tam gecmis olsun kzuum aman dikkat et usutmede salgin var zaten niye uyumuyor minnak
Ayy kiz gecmis olsun kek faciasimi dicektim yine ama inşaallah gecer bebeğim
Çok şükür gözünün nuruMaşâAllah boncuğum..Çocukmuşsun cnm .. olmuş bitmiş boşverHatalarını anlamışsın iste ne güzel
Allah seni zaten evliyken bir düğün oldginda ic cekmek elde değil yaniii.Düğünden geldim anaokulundan beri arkadaşım olan dostum evlendiama eve gelince biraz hüzün çöktü ne güzel sevdiğine kavuştu ben niye böyle olduysam arkadaşımı damat beyden mi kıskandım acep
Çok çok geçmiş olsunAh cnm ya dün sabah bende de başladı mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi hastaneye gittim tansiyonum da baya düşmüştu bi iğne yedim
ilaçlarımi içtim daha iyi oldum umarım benim gibi olmazsin
anemde kaldim cnm kahve iciyorum sen uyumusundur simdi tabii
Aaa ne güzel Allah mesut etsin canim.Düğünden geldim anaokulundan beri arkadaşım olan dostum evlendiama eve gelince biraz hüzün çöktü ne güzel sevdiğine kavuştu ben niye böyle olduysam arkadaşımı damat beyden mi kıskandım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?