- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.121
Ahahahah düşünsene siyah arabalar korumalar herkes seviyo seni kv dirdiri yok çünkü para var saygı varO zaman iş değişir
Biz böyle iyiz kiz mutlu huzurlu eşlerimizleAhahahah düşünsene siyah arabalar korumalar herkes seviyo seni kv dirdiri yok çünkü para var saygı varAllah yolumuzda şaşırtmasin amin düşününce bu dünya için çok güzel ama öbür dünyada hangisinin hesabını vereyim
Ay aman sanane diye bilsek bu kelimeyi kullana bilsek çok şey değişecek de işteTorun sahibi olamıyor diye torun sevdasına laf sokup duruyor. Hep milletin bebeklerine kıyafet alıyormuş, kendi torununa almak nasip olmuyormuş da bilmem ne...Bir de tutumsuz buluyor beni... Boş yapıyor işte PrensesAnnesi_
Ayn öyle kuzum vallahaBiz böyle iyiz kiz mutlu huzurlu eşlerimizle
Mercimek çorbası makarna fırında tavuk yaptım kuzum sende ne var ❤Ayn öyle kuzum vallaha ♥ yemekte ne var balım
Amin kuzum, herkese hayırlı zamanda nasip etsin... İnsanlar gerçekten çok densiz malesef...Aman bu insanları anlamak zor boş valla canın sıkılmasın canm rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Aynen ya suratına sananeeee diye bağırmak istiyorum. O öyle yaptıkça daha da çocuk yapasım kaçıyorAy aman sanane diye bilsek bu kelimeyi kullana bilsek çok şey değişecek de işte
Kız sende üç kaynana varmış ya abuuu görümce de varmiAmin kuzum, herkese hayırlı zamanda nasip etsin... İnsanlar gerçekten çok densiz malesef...
Aynen ya suratına sananeeee diye bağırmak istiyorum. O öyle yaptıkça daha da çocuk yapasım kaçıyorO ayrı, eşimin anneannesi ayrı, babannesi ayrı... İnat ettiriyorlar insana.
Bende ne dengesiz ya canım amin inşallah ❤Amin kuzum, herkese hayırlı zamanda nasip etsin... İnsanlar gerçekten çok densiz malesef...
Aynen ya suratına sananeeee diye bağırmak istiyorum. O öyle yaptıkça daha da çocuk yapasım kaçıyorO ayrı, eşimin anneannesi ayrı, babannesi ayrı... İnat ettiriyorlar insana.
Ooh afiyet olsun kuzum bnde yogurtlu köfte yaptım yedik biz bulaşıklar kalkacak da eriniyimMercimek çorbası makarna fırında tavuk yaptım kuzum sende ne var ❤☺
Sağol bitanem biz daha yemedik adamı bekliyorum. Size afiyet olsun ☺ usanma kalk hallet rahat oturOoh afiyet olsun kuzum bnde yogurtlu köfte yaptım yedik biz bulaşıklar kalkacak da eriniyim
Görümce yok Allah’tan bir de onu çekemezdimKız sende üç kaynana varmış ya abuuu görümce de varmi
kaynanamdayim cnm pek gremyom-Adel- balbocuuu @imzaben @ebiharihem @Eliifm @Sumeyye-F napiyonuz gadasılar gelin gı burası çok güzel
Fena değil düşünebilirimBence bayan mükemmel o zaman
Düşün baalımFena değil düşünebilirim
Hele yoksun kuzum bugün tmm ozaman gördük seni yarın bol bol görüşürüz inşallahkaynanamdayim cnm pek gremyom
Sağol bitanem biz daha yemedik adamı bekliyorum. Size afiyet olsun ☺ usanma kalk hallet rahat otur
aksam gelrim belkiiHele yoksun kuzum bugün tmm ozaman gördük seni yarın bol bol görüşürüz inşallah ☺♥
İnşallah gel kuzum özletme kendiniaksam gelrim belkii
tmm cnm size iy sohbetlerr:)))İnşallah gel kuzum özletme kendini
genelde esim alir 1001 bim :))Aynn kuzum bna da çok yakın bakkal var ama gitmiyorum çok pahalı veriyor
saka bi yana bemde bas agrimasininsevmem ahaha.Hava atmak benlik değil hiç becerememşükür işi iyi
tribin olurum:)
benim uzak kafa rahat boraz agrisada aldiris etmiyom artik :)Hayırlı akşamlar kuzularım. Gününüz nasıl geçti? Benim kayınvalidemin laf sokuşlarıyla geçti, inşallah sizinkiler güzel geçmiştir
hayaller pariss mokali mokalii:))Aman kız hava atılacak meslek değil Allah'ın verdiğine şükür tabi
Aynn öyle canım bnde hiç beceremembaşbakan olsa belki de
:)))))Ahahahah düşünsene siyah arabalar korumalar herkes seviyo seni kv dirdiri yok çünkü para var saygı varAllah yolumuzda şaşırtmasin amin düşününce bu dünya için çok güzel ama öbür dünyada hangisinin hesabını vereyim
bak bak kendine yakışan olunca hiiimFena değil düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?