O zaman iş değişir
Ahahahah düşünsene siyah arabalar korumalar herkes seviyo seni kv dirdiri yok çünkü para var saygı var Allah yolumuzda şaşırtmasin amin düşününce bu dünya için çok güzel ama öbür dünyada hangisinin hesabını vereyim

Biz böyle iyiz kiz mutlu huzurlu eşlerimizle

Ay aman sanane diye bilsek bu kelimeyi kullana bilsek çok şey değişecek de işte

Aman bu insanları anlamak zor boş valla canın sıkılmasın canm rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Amin kuzum, herkese hayırlı zamanda nasip etsin... İnsanlar gerçekten çok densiz malesef...
Ay aman sanane diye bilsek bu kelimeyi kullana bilsek çok şey değişecek de işte
Aynen ya suratına sananeeee diye bağırmak istiyorum. O öyle yaptıkça daha da çocuk yapasım kaçıyor O ayrı, eşimin anneannesi ayrı, babannesi ayrı... İnat ettiriyorlar insana.

Kız sende üç kaynana varmış ya abuuu görümce de varmi

Bende ne dengesiz ya canım amin inşallah ❤

Ooh afiyet olsun kuzum bnde yogurtlu köfte yaptım yedik biz bulaşıklar kalkacak da eriniyim
Sağol bitanem biz daha yemedik adamı bekliyorum. Size afiyet olsun ☺ usanma kalk hallet rahat otur

Aynn kuzum bna da çok yakın bakkal var ama gitmiyorum çok pahalı veriyor
genelde esim alir 1001 bim :))
Hava atmak benlik değil hiç beceremem şükür işi iyi
saka bi yana bemde bas agrimasininsevmem ahaha.
tribin olurum:)
Hayırlı akşamlar kuzularım. Gününüz nasıl geçti? Benim kayınvalidemin laf sokuşlarıyla geçti, inşallah sizinkiler güzel geçmiştir
benim uzak kafa rahat boraz agrisada aldiris etmiyom artik :)
Aman kız hava atılacak meslek değil Allah'ın verdiğine şükür tabi

Aynn öyle canım bnde hiç beceremem başbakan olsa belki de
hayaller pariss mokali mokalii:))
:)))))
Fena değil düşünebilirim
bak bak kendine yakışan olunca hiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…