- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.101
Katilaymis heves yapmıştır:))))Benim adamdabi varki heyecan sanki aday kendisi
Biraz durgunmusun kuzum bna mı öyle geldiKolay gelsin anniş
Başında az işi var ya zaten bide buna mı bulaşsın o zaman iyice dellenirKatilaymis heves yapmıştır:))))
Sagol bacım kk da dolanmakdan başka isim yok ahahahKolay gelsin anniş
Suan bendeki hal ahaha ama market uzak bana bakkal var ordanda hersey alınmıyor çok pahali küçük market ama :))Ev temiz olunca bnde boş boş gezerim sıkılırim markete falan giderim cip vs alır keyf yaparim şimdi de keyif yapasim var
Belediye işçisi falan mı eşinBenim adamda bi varki heyecan sanki aday kendisi
Yok bitanem gayet iyimBiraz durgunmusun kuzum bna mı öyle geldi
Aynn kuzum bna da çok yakın bakkal var ama gitmiyorum çok pahalı veriyorSagol bacım kk da dolanmakdan başka isim yok ahahah
Suan bendeki hal ahaha ama market uzak bana bakkal var ordanda hersey alınmıyor çok pahali küçük market ama :))
Ahaha havani atardin belidiye esiyim diye ahahah doğru diyon ugrasacak iş değil ahahBaşında az işi var ya zaten bide buna mı bulaşsın o zaman iyice dellenirkocamı yolda bulmadım anniş ☺
Aman iyi ol kız o emojileri pek kullanmazdin senYok bitanem gayet iyim❤
Benimki üniversite calisiyo canm. Bulunduğum yerde 5 belediye adayı 10 muhtar adayi var aralarında tanıdık var ya ☺Belediye işçisi falan mı eşinbnim ki belediye de çalışıyo oda öyle heyecanlı kafayı yiyo evde o yüzden gitti
Hava atmak benlik değil hiç becerememAhaha havani atardin belidiye esiyim diye ahahah doğru diyon ugrasacak iş değil ahah
HıııBay begenmez olsunBlue_Peri :)))
Hayırlı akşamlar kuzularım. Gününüz nasıl geçti? Benim kayınvalidemin laf sokuşlarıyla geçti, inşallah sizinkiler güzel geçmiştirB Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsSPrensesAnnesi_ -Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu Tulparr @balbocuuu @AnneAslan @Pembeemzik @Ufukta_bebek @melankolimm @Boncukhanim @Madammor Günaydın hatunlar
Hayrdr ne lafi sokuyo kvHayırlı akşamlar kuzularım. Gününüz nasıl geçti? Benim kayınvalidemin laf sokuşlarıyla geçti, inşallah sizinkiler güzel geçmiştir
Bence bayan mükemmel o zaman
Aman kız hava atılacak meslek değil Allah'ın verdiğine şükür tabiAhaha havani atardin belidiye esiyim diye ahahah doğru diyon ugrasacak iş değil ahah
Aynn öyle canım bnde hiç becerememHava atmak benlik değil hiç becerememşükür işi iyi
Ne diyor yine koca karıHayırlı akşamlar kuzularım. Gününüz nasıl geçti? Benim kayınvalidemin laf sokuşlarıyla geçti, inşallah sizinkiler güzel geçmiştir
O zaman iş değişirAman kız hava atılacak meslek değil Allah'ın verdiğine şükür tabi
Aynn öyle canım bnde hiç beceremembaşbakan olsa belki de
Torun sahibi olamıyor diye torun sevdasına laf sokup duruyor. Hep milletin bebeklerine kıyafet alıyormuş, kendi torununa almak nasip olmuyormuş da bilmem ne...Hayrdr ne lafi sokuyo kv
Aman bu insanları anlamak zor boş valla canın sıkılmasın canm rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Torun sahibi olamıyor diye torun sevdasına laf sokup duruyor. Hep milletin bebeklerine kıyafet alıyormuş, kendi torununa almak nasip olmuyormuş da bilmem ne...Bir de tutumsuz buluyor beni... Boş yapıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?