- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.161
Allah muhabbetiniz arttirsinİc sesim benim oPrensesAnnesi_ :)))
Amin kuzum sen ne yaparsin nerden evli bekar:) taniyalim yani kaçma hemen.Allah muhabbetiniz arttirsin
Hayirli geceler kuzum nasılsınbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz melankolimm M Mertmom Eva B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ hayırlı geceler ballarim
Takılıyorum kk da sen nasılsın hamisim♥Hayirli geceler kuzum nasılsın
Evliyim, dünyalıyım, kacmaya cok mecalim yok bazen ugruyorum buralara :)Amin kuzum sen ne yaparsin nerden evli bekar:) taniyalim yani kaçma hemen.
Sagol kuzum guldurebildiysem neguzel kendi kendimi gulduruyom ben paylasiyom ahaha hoşgeldin♥
Memnun oldum dünyalı bende evli evdeyim kkya bakiyom sojbeti severim burayada asik kadin :)Evliyim, dünyalıyım, kacmaya cok mecalim yok bazen ugruyorum buralara :)
Memnun olmusam :)) cok giremiyorum ama guzel genel olarak. Etluye sutluye karismiyorum pekMemnun oldum dünyalı bende evli evdeyim kkya bakiyom sojbeti severim burayada asik kadin :)
Nasılsın neler yaparsin bakem kuzum♥Hoşbuldum
Hayırlı geceler gülüm benimbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz melankolimm M Mertmom Eva B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ hayırlı geceler ballarim
Bende karismam geyik topiginde takikirim arkadaslarla güzel ve kafa dengi insanlar var burda aktifim tabiki esim olursa giremiyom pek almam nadir oda tele bakarsa ancak ole kacamak bakiyom:)Memnun olmusam :)) cok giremiyorum ama guzel genel olarak. Etluye sutluye karismiyorum pek
Ne olsun kuzum bu halimle disari ciktik avm ye her geçen bakiyor. Bu kadin doguracak gelmis geziyor. Bide bir makyaj anlatamam.Takılıyorum kk da sen nasılsın hamisim♥
Kizmiyon emi etiket edince:))))Hayırlı geceler gülüm benim
Nasılsın neler yaparsin bakem kuzum♥
Doğum yaklasirsa makyajli gideyim diyon yani kız dikkat aman ha:)))Ne olsun kuzum bu halimle disari ciktik avm ye her geçen bakiyor. Bu kadin doguracak gelmis geziyor. Bide bir makyaj anlatamam.
Benimkide hoslasmaz buradan. Yeni yeni icatlar cikartirlar basima cok bakma diyorBende karismam geyik topiginde takikirim arkadaslarla güzel ve kafa dengi insanlar var burda aktifim tabiki esim olursa giremiyom pek almam nadir oda tele bakarsa ancak ole kacamak bakiyom:)
Maşallah diyim ozaman nekadarlık evlisin bende 2 yıl aktifim cok guzel arkadaslar var yani bagimlilik yani:)İki çocuklu yorgun bi anneyim gün sonu yorgunluk atmaya geldim yıllardır açmamışım hesabımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?