- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.201
Annemmm hosgeldin bebeğim♥Saglikli bir akşamdan selam kuzular
İyiyim pandamOoo aslanım annem seni de gördüm burda ne iyi oldu nasılsın iyimisin
ah canim benim önemli mevzu insallah düzene gorer hayatin gelirsin tekrar aslanimi op kuzum.Arada girip bakip geri kaciyorum kusum inan cok bunaltiyo benim minik benj 10 aylik olcak tam hareket zamani
Hoşgeldin canim nasılsın kuzumİyi akşamlar canım ❤
Hoşbulduk bitanecik iyilik meleğimAnnemmm hosgeldin bebeğim♥
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsınah canim benim önemli mevzu insallah düzene gorer hayatin gelirsin tekrar aslanimi op kuzum.
Hoşgeldin canim nasılsın kuzum
İyi akşamlar canım ❤
Sagol kuzum benim allah razı olsun sonuçlar beklemekteyim dua etmen yeterli hamilesin kabul olur temiz gelirse sureci atlattikdan sonra inşallah ♥
biandan sizle konuşuyorum biandanda kusumla ahahha sen napıyosun naptin Bgun.Hoşbulduk bitanecik iyilik meleğim
Nasilsin ?
kkda takılıyorum kusumda tepemde konuşuyor sizi kiskaniyor ahahahHoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hoşgeldin canim nasılsınİyi akşamlar
biandan sizle konuşuyorum biandanda kusumla ahahha sen napıyosun naptin Bgun.
kkda takılıyorum kusumda tepemde konuşuyor sizi kiskaniyor ahahah
Bende ayni sabah 8de oy kullan kahvalti ettik adam 10da ise gitti bende dun temizlik yapmıştım bugun bos boş gezdim evde yemekde vardı 6da geldi yedik cay misir derken kuzeni çağırdı gitti bende takılıyorum suan tek. Optum balim sokuyor dilimizi askim babacik cicikus annemm demeyi ogretiyom şimdi bide öp beni öpücük atmayi öğrendi bide ahahaAyy öp kiz yerime cok severim kuslari
Napim kuzum sabah oyumuzu kullandik sonra cocuklarla hayvanat bahcesine gittik .Cok soguktu donduk valla.Sonra eve gel yemek telaşi falan oyle iste .
Sen neler yaptin?
Hoşgeldin canim nasılsın
Hoşgeldin canim nasılsın
Bana gelmedi:)Bende mesaj niye gelmedi diyorum yabaska birine yazmisim ya Nevreste abla ya erkende yazmistim tarfimi ((
İyi geceler@balbocuuu @adel8893melankolimm Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz melankolimm @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 hayırlı geceler ballarim
Bende şükür kuzum lac haftalik hamilesin.Hoşbulduk cnm ıyım sen nasılsın
Nasılsın kuzm♥İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?