- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.241
Iltifat olarak kabul edeyim bare Sağol kuzim açarım Uykunu ben senin balım:))Napiyim ders calisiyorum kpss uykum geldi uykumu acayim dedim kkda ve yine sen ciktin karsima her gece oldugu gibi
Siyaset bölümüne yazdım ahahhaBu yazdığında bir şey yoktu başka bir yere mi yazdın kız
Geldim güzelim
Hoşgeldin canim benim♥Geldim güzelim❤
Hoş buldum tatlı tatlı en tatlı annemHoşgeldin canim benim♥
Maşallah en kutsal meslek ❤
Ay ben hiç takılmıyorum öyle yerlerdeSiyaset bölümüne yazdım ahahha
Normalde binde bir bdv de bukunurum veya ama konu önüme gelince içimden geleni yazdim oan olan oldu zatin:)))Ay ben hiç takılmıyorum öyle yerlerdesevmem siyaset falan zaten.
Yoo kuzum bacaklarimin agrisindan yatamiyorumPembeemzik kuzum uyudunmu
Ilesmedinmi Kuzum.Yoo kuzum bacaklarimin agrisindan yatamiyorum
Aman bir şey olmaz. Zaten siyaset topigi imiş. Hakaret yok bir şey yok ne olacakNormalde binde bir bdv de bukunurum veya ama konu önüme gelince içimden geleni yazdim oan olan oldu zatin:)))
Cok sukur iyiyim kuzum .Vucut yorgunlugu benimkiIlesmedinmi Kuzum.
hayırlı geceler pamugum kolay gelsin sana kuzum nasılsın.Kızlar gece mesaisindeyim
aynen ole ya tin tin ozamanAman bir şey olmaz. Zaten siyaset topigi imiş. Hakaret yok bir şey yok ne olacak
Haklısın kuzm yoruluyon çok ya belli oluyor bile komismalardan bileCok sukur iyiyim kuzum .Vucut yorgunlugu benimki
Haftasonu olunca pertim cikiyor.
Koca evde cocuklar evde.
Bende uykum yok kkda takılıyorum ama zor ya olede anne hakki odenmez bu annelik hakki cektircek.demek minnakİyiyim tatlım yaaaaa cadı uyandı şimdi de sallıyorum hiç uyuyası yok ama benim çok uykum var sen nasılsın T Tatlianne20
Günaydın canımgünaydın kendini genç hisseden hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?