- 7 Ocak 2018
- 27.651
- 80.232
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.281
Gel canım kargoyaa gerek yokValla gelesim geldi yanına bi tabakta bana kargolayın
Buyur gel canımmerhabalar banada bir kase yollayabilir seniz iftar yaparım
ellerine sağlık kuzum ♥ lezzet bir sofran afiyet olsun♥Canın ben Yayla çorbası ,,, çıtır tavuk,,,,makarna haşlama,,,, salata yapıcam
ayy kalp kalbe karsi ismini etiket edemiyom kapalimi yoksam ayarlardan cagircaktim sohbete hoşgeldin♥Yayla çorbası çok lezzetli oluyor ya canım çekti valla
Ev topluycam yemek düşüncem de düşüncem;:))iyiyim canım sen nasılsın ☺
sağol canımBuyur gel canım
Hayırlı iftarlar
allah kolaylık versin ev işi bitmez dün akşam mis gibiydi heryer takii sabah kızım uyanana kadarellerine sağlık kuzum ♥ lezzet bir sofran afiyet olsun♥
ayy kalp kalbe karsi ismini etiket edemiyom kapalimi yoksam ayarlardan cagircaktim sohbete hoşgeldin♥
Ev topluycam yemek düşüncem de düşüncem;:))
Yok hayatım kapalı değil KUTSALI diye kayıtlı sonunda "ı" var. Hoşbuldukkkellerine sağlık kuzum ♥ lezzet bir sofran afiyet olsun♥
ayy kalp kalbe karsi ismini etiket edemiyom kapalimi yoksam ayarlardan cagircaktim sohbete hoşgeldin♥
Kiz allah seni nediim emi aynida olmus karisrirmamak mümkün degil yaniYok hayatım kapalı değil KUTSALI diye kayıtlı sonunda "ı" var. Hoşbuldukkk
Kiz allah seni nediim emi aynida olmus karisrirmamak mümkün degil yaniKutsalI oldu :))))
Sağol canım gel birlikte olsunellerine sağlık kuzum ♥ lezzet bir sofran afiyet olsun♥
İyiyim şükür canım işleri bitirdim sıkıldım size attım kendimiB
Burdayım canım naaılsın❤❤
Ohhhhhh benim işler beni beklerİyiyim şükür canım işleri bitirdim sıkıldım size attım kendimisen nasılsın iyimisin ♥
Aman sorma bnim makina da bosaltilacak ama kalkmaya halim yok yemegmi hazırladım evim sobalı sobalar dolacak iş bitmez kiOhhhhhh benim işler beni bekler
Çamaşır asıcam
Bulaşık makinasını boşaltılan
Yemek yapıcam
Ama ben burda takılıyorum hiç işim yokmuş gibi
Yaaa benim de evim sobalı ben geçen hafta sobayı kaldırdım ama hep soğuk oldu klimayı açtım artıkAman sorma bnim makina da bosaltilacak ama kalkmaya halim yok yemegmi hazırladım evim sobalı sobalar dolacak iş bitmez kihaber izledim en çok çalışan ev kadinlariymis sonunda buna kanagat getirdiler
Kız geçen hafta bnde kaldracaktim havalar çok güzel diyeYaaa benim de evim sobalı ben geçen hafta sobayı kaldırdım ama hep soğuk oldu klimayı açtım artık
Bence de yaaaa ev işi yap yap bitmiyor hep aynı
Yaaa çok aşırı soğuk değil ama benim de 7 aylık bi kızım var mecbur klimayı yakıyorum,,,, senin bebeğin ne kadarlıkKız geçen hafta bnde kaldracaktim havalar çok güzel diyeiyiki kaldrmadim diyorum küçük kızım var hasta olurdu geri kurtardım sobayı . Nisan 6 Sina kadar hava kötü olur sonra ısınacak sabret bir hafta daha canım
Amuuu. Bnim de 10 aylık kızım var canım aramızda üç ay varmışYaaa çok aşırı soğuk değil ama benim de 7 aylık bi kızım var mecbur klimayı yakıyorum,,,, senin bebeğin ne kadarlık
Evet ben Eylül 1 de yaptım Doğumu,,,,,kızzz Doğum kilolarını verdin miAmuuu. Bnim de 10 aylık kızım var canım aramızda üç ay varmış☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?