- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.321
Senin kolon da da bişey yok ki kuzum ama yine de dikkat etmek lazımHımmmmm kız boyun da kısa değilmiş ki tamam 65 fazla olabilir ama 55 iyi olur ,,, 42 de çok zayıf yaa
Heyyyy gidi günler evlendiğimde 45 kiloydum
Dene canım aslında havalar düzelse hergün kızı katıcam arabasına yürüyüşüne çıkıcam hem Bebiş e de değişikli olurÇok güzel bu şekilde kilo vermen bn de deneyim bir ara diyet yaptım sonra dayanamadım
Evde oturuyorum küçük yeğenim yanımda çok tatlı birlikte çizgi film izliyoruzAleyküm selam kuzum naparsin♥
Hayır makesef 4 aydan sonra mama verdim canımEmziriyor musun bu arada
55 de çok güzel oluyom kız öyle demeSenin kolon da da bişey yok ki kuzum ama yine de dikkat etmek lazım ☺♥ ah ah bnde diyorum öyle
Yardım et kuzum gelseHe sanada kolay gelsin canım yapta bitir
Hkmmm belki emzirseydin daha çabuk giderdi ama olsun hiç emmeyen bebekler var yine 4 ay emmişHayır makesef 4 aydan sonra mama verdim canım
İnşallah gelir kuzum hayırlısiylaInşallah öyle geçer hele bi gelsin bebiş eşim beni el üstünde tutar
Oy maşallah size iyi seyirlerEvde oturuyorum küçük yeğenim yanımda çok tatlı birlikte çizgi film izliyoruz
Sen canım emziriyomusunHkmmm belki emzirseydin daha çabuk giderdi ama olsun hiç emmeyen bebekler var yine 4 ay emmiş
İnşallah gekecek kuzum ooo tabi el üstünde tutacak kuzum evladını getireceksinInşallah öyle geçer hele bi gelsin bebiş eşim beni el üstünde tutar
Oy maşallah size iyi seyirlercanım evlimisin bekar mi bekarken bu sorunun arkasına bnim bir oğlum var gelirdi
Kaç yıllık maşallah Allah başa kadar gitmek nasip etsin inşallahevliyim cnm
Saol inşallahcanımİnşallah gelir kuzum hayırlısiyla
5 buçuk yıllık evliyim çocuğum yok henüz Rabbim nasip etmedi .Kaç yıllık maşallah Allah başa kadar gitmek nasip etsin inşallah
Canım arkadaşım hiç yok da demez♥
Yağ netim az ama ben sizleri özlüyorum sohbet etmek istiyorum net 100 mg kaldııııBlue_Peri
-Adel-
@balbocuuu
Eva
@imzaben
T Tatlianne20
@-Mihrimah
@hizuran
@minik meleklerim
@ebiharihem
Napiyonuz kızlar ♥
benimde azaldı girince çıkamıyorumYağ netim az ama ben sizleri özlüyorum sohbet etmek istiyorum net 100 mg kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?