- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.341
Bende bakıp cıkayım diyorum girince yazmadan duramıyoombenimde azaldı girince çıkamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bakıp cıkayım diyorum girince yazmadan duramıyoombenimde azaldı girince çıkamıyorum![]()
simarip duruyo öperim balim sende op cimcimeyi bnmki emekliyo yavas yavas sürünürcesineGezmeci senikizçen nasıl op ellerini yerime ♥
![]()
ooy yerim yaa daha kucukmus cinsiyeti nesimarip duruyo öperim balim sende op cimcimeyi bnmki emekliyo yavas yavas sürünürcesine![]()
Oy yerim onu bensimarip duruyo öperim balim sende op cimcimeyi bnmki emekliyo yavas yavas sürünürcesine![]()
Yaaa çabuk gel lütfenYağ netim az ama ben sizleri özlüyorum sohbet etmek istiyorum net 100 mg kaldıııı![]()
İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder kuzum bnim5 buçuk yıllık evliyim çocuğum yok henüz Rabbim nasip etmedi .
Olsun bn gözümde canlandırdim iyiki varsın kuzumtabikide
çamaşır katlayan emoji bulamadm
![]()
Yemekle uğraşıyorum valla bezmiş durumdayım sen nasılsın napıyorsunSelam kızlar nasılsınız ?
Teeee ayın 19unda yenilenceeek idare etmem lazım eşimin nette !az çalamıyoomYaaa çabuk gel lütfen![]()
Abuuu kız çok varTeeee ayın 19unda yenilenceeek idare etmem lazım eşimin nette !az çalamıyoom![]()
Kızla uğraşıyorum iş bitti diye yatıyorum aklına bişey geliyo ne zor şey ev kadını olmak iyi olmaya calisiyorum canımSelam kızlar nasılsınız ?
Kolay gelsin bende oğlumla oynuyorum vakit geçiriyoruz hep aynı günlerYemekle uğraşıyorum valla bezmiş durumdayım sen nasılsın napıyorsun
Hadiyaa süpermiş benimki bağlatmaz yetiyo diye ama kartı değiştirmeyi düşünüyorum 3 GB varsa tarife ona geçmek istiyorum olmuyor arkadaş yetmiyoooAbuuu kız çok varbnde boyleydim sonunda internet bağlantı eşim
![]()
Maşallah sizeKolay gelsin bende oğlumla oynuyorum vakit geçiriyoruz hep aynı günler
Uyuyor mu gündüzleri benimki uyumuyor uyusa bile 30 dk bile sürmüyor iyiyim bende evdeyim bir yandan oğlana bakıyorum bir yandan buradayım bir yandan iş arıyorumKızla uğraşıyorum iş bitti diye yatıyorum aklına bişey geliyo ne zor şey ev kadını olmak iyi olmaya calisiyorum canımsen nasılsın
Kaç GB ki canım senin internet bnim 8 GB ama yetmiyordu istegrami çok yiyoHadiyaa süpermiş benimki bağlatmaz yetiyo diye ama kartı değiştirmeyi düşünüyorum 3 GB varsa tarife ona geçmek istiyorum olmuyor arkadaş yetmiyooo![]()
Vaaaaw 8 miii süperrrrKaç GB ki canım senin internet bnim 8 GB ama yetmiyordu istegrami çok yiyosonra senin dilinden kurtarmak için internete abone oldum dedi ♥
![]()
Uyuyor ama çok değil iki kere uyuyo yarım saat uyuyo bnimki de şuan kıyafet cekmecesini bosaltmakla meşgul kendisiUyuyor mu gündüzleri benimki uyumuyor uyusa bile 30 dk bile sürmüyor iyiyim bende evdeyim bir yandan oğlana bakıyorum bir yandan buradayım bir yandan iş arıyorum