• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaaa yerim onu

yaaa yerim onu ben ya minnak şey😍😍😍😚
benimkide 16 haziran bayadir dedigin gbi emege duruyodu ayagi altinda kaliyodu sora geri oturyodu birkac gundur sürünür şekilde emekliyo yavas yavas😂😂
seninkininde yakindir cnm bnm kizda yurutecde jet gibi dolaplar desen ayni dagitiyo özellikle camasirlari bide mutfak cekmecelerini karisdirmayi :KK70::KK70:
Masallah canim kuzularimiza :-)
Bugun aynanin onune oturttum dakilarca kendi kendine guldu konustu :-)
Sonra aldim aynanin onunden bi ağladi zilli :-)

ayy cok fenalar ya bnmki simdiden tel bagimlisi oldu😂😂😂senin prensesin adi nydi cnm
Ayy o bagimlilik bizde de var maleseff :-)
Elinden alinca kiyamet kopuyor ,onsuZ yemek yemiyorr asla :-)
Bugun net yoktu butun gun ac kaldi inanir misin :-)
Elif Serra canim kizimin adi ❤❤

Ayy o bagimlilik bizde de var maleseff :-)
Elinden alinca kiyamet kopuyor ,onsuZ yemek yemiyorr asla :-)
Bugun net yoktu butun gun ac kaldi inanir misin :-)
Elif Serra canim kizimin adi ❤❤
hadii ya o derecemii 😲
nisa hanim niloya ari maya muziklerine bayiliyor sayesinde butun cizgifilm sarkilarini ezberledim gun icinde okadar dinliyorumki bazen gece dilime dolaniyo soluyorum istemsizce😂😂😂
Masallah adiyla yasasin cok gzel isimmis😍💓
neler yediriyosun cnm hersey veriyon dimi artik

hadii ya o derecemii 😲
nisa hanim niloya ari maya muziklerine bayiliyor sayesinde butun cizgifilm sarkilarini ezberledim gun icinde okadar dinliyorumki bazen gece dilime dolaniyo soluyorum istemsizce😂😂😂
Masallah adiyla yasasin cok gzel isimmis😍💓
neler yediriyosun cnm hersey veriyon dimi artik
Biz sevimli dostlarla yiyoruz bazende kukuli :-)
Abarttigima bakma canim ,:-)
Ama telefonsuz yemez yani yoksa abilerinden gozunu alip yiyemiyor yemek🤣
Hersey yediriyorum canim.
Sabah kahvaltida birgun peynirli omlet yapiyorum ekmekle yesiriyorum yaninda cokkk acik cayla (rahat yutabilmesi icin) ertesi gun 1 haslanmis yumurta ,2 3 cay kasigi labne cokokrem ekmekle.beraber 1 zeytin .oglen mutlaka corba eger yoksa hangi yemekten yaptiysam icine yogurt karistirip yediriyorum,portakal suyu sıkıyorum ,elma ile havucu rendeleyip icine pekmez karistirip yediriyorum ,irmikli nisastali muhallebi yapiyorum gece yatmadan once.
Yani sıkınti yasamiyorum .Kilosuda cok iyi masallah.

Biz sevimli dostlarla yiyoruz bazende kukuli :-)
Abarttigima bakma canim ,:-)
Ama telefonsuz yemez yani yoksa abilerinden gozunu alip yiyemiyor yemek🤣
Hersey yediriyorum canim.
Sabah kahvaltida birgun peynirli omlet yapiyorum ekmekle yesiriyorum yaninda cokkk acik cayla (rahat yutabilmesi icin) ertesi gun 1 haslanmis yumurta ,2 3 cay kasigi labne cokokrem ekmekle.beraber 1 zeytin .oglen mutlaka corba eger yoksa hangi yemekten yaptiysam icine yogurt karistirip yediriyorum,portakal suyu sıkıyorum ,elma ile havucu rendeleyip icine pekmez karistirip yediriyorum ,irmikli nisastali muhallebi yapiyorum gece yatmadan once.
Yani sıkınti yasamiyorum .Kilosuda cok iyi masallah.
masallah cnm baya yapiyormussun benim hic okadar ugrasmama vakit birakmiyorki kahvaltida yumurta labne pekmez tahin karisimi bir kac kasik cay veriyorum. oglen bazen corba yapiyorum aksam yemeginde bizin yediklerimizden yiyecegi sekilde veriyorum bazende ona ayri hazirliyorum. ama oyle cok cok özel bisey yapamiyorum hic vaktim olmuyoki hep kucakta😔
bide yumurtanin beyazini vermeyin diyolarya doktorlar ben karisik veriyorum. zayif benimki kilo almiyo ki

masallah cnm baya yapiyormussun benim hic okadar ugrasmama vakit birakmiyorki kahvaltida yumurta labne pekmez tahin karisimi bir kac kasik cay veriyorum. oglen bazen corba yapiyorum aksam yemeginde bizin yediklerimizden yiyecegi sekilde veriyorum bazende ona ayri hazirliyorum. ama oyle cok cok özel bisey yapamiyorum hic vaktim olmuyoki hep kucakta😔
bide yumurtanin beyazini vermeyin diyolarya doktorlar ben karisik veriyorum. zayif benimki kilo almiyo ki
Kuzum bir sekilde sevdirmeye calis ..
Yumirtanin beyazini 7 8 ayindan sonra vermeye.basladim.bi sıkınti.gormedim ben.Diger cocuklarimda da verdim.
Mitfakta yemek yapiyorsam tezgahin uzerine kalin bir havlu koyuyorum o orada oturup oynuyor gozumun onunde bende yemegimi yapiyorum . Benimki de surekli kucak istiyor yoksa. Prensesin kac kilo suan ?

Kuzum bir sekilde sevdirmeye calis ..
Yumirtanin beyazini 7 8 ayindan sonra vermeye.basladim.bi sıkınti.gormedim ben.Diger cocuklarimda da verdim.
Mitfakta yemek yapiyorsam tezgahin uzerine kalin bir havlu koyuyorum o orada oturup oynuyor gozumun onunde bende yemegimi yapiyorum . Benimki de surekli kucak istiyor yoksa. Prensesin kac kilo suan ?
ben oyle koyamiyorum iste kendini aniden geri atiyor kafasi flan deger diye durmuyorki bi yerinde cok hareketli bide ben is yapinca meragindan kucak istiyo rahat bakmak icin.
en son 7.600 du en fazla 8 vardir. bde kan sayimi yaptirdim orda b12si dusuk cikti sidi gunde 1 damla ilac kullanyorum.

Back
X