- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.621
Maşallah neguzel yaaaValla masallah boy boy yigenlerim var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah neguzel yaaaValla masallah boy boy yigenlerim var![]()
AdM hortladikdan sonra kkya geldimNasılsın napıyon canım
Allah iyiliğini versin yaAdM hortladikdan sonra kkya geldim
Olabikir yazim hataları ahahahAllah iyiliğini versin ya![]()
Masallah canim kuzularimizayaaa yerim onu
yaaa yerim onu ben ya minnak şey
benimkide 16 haziran bayadir dedigin gbi emege duruyodu ayagi altinda kaliyodu sora geri oturyodu birkac gundur sürünür şekilde emekliyo yavas yavas
seninkininde yakindir cnm bnm kizda yurutecde jet gibi dolaplar desen ayni dagitiyo özellikle camasirlari bide mutfak cekmecelerini karisdirmayi![]()
ama snde hep gec gelyon sora suc benim oluyo simdi kacicam dogru bildinhehe kesin şimdi kacarsin ben geldim yaaaa:/ :)))
uyumaaa ben geldimmm:))
Maşallah maşallah:)
ayy cok fenalar ya bnmki simdiden tel bagimlisi olduMasallah canim kuzularimiza
Bugun aynanin onune oturttum dakilarca kendi kendine guldu konustu
Sonra aldim aynanin onunden bi ağladi zilli![]()
Ama sabahdan beri bualardayim gitmedimki 10bucukda geldi adam ona zaman ayirdim :))ama snde hep gec gelyon sora suc benim oluyo simdi kacicam dogru bildin![]()
demez tabi yaslar ayniTeyze demesi grek ama demiyo![]()
iy yapmisin kocisine iy bak onemli olan o biz degilAma sabahdan beri bualardayim gitmedimki 10bucukda geldi adam ona zaman ayirdim :))
Ayy o bagimlilik bizde de var maleseffayy cok fenalar ya bnmki simdiden tel bagimlisi oldusenin prensesin adi nydi cnm
Göz bebegim o ahahahiy yapmisin kocisine iy bak onemli olan o biz degil![]()
hadii ya o derecemiiAyy o bagimlilik bizde de var maleseff
Elinden alinca kiyamet kopuyor ,onsuZ yemek yemiyorr asla
Bugun net yoktu butun gun ac kaldi inanir misin
Elif Serra canim kizimin adi ❤❤
hahaGöz bebegim o ahahah
Biz sevimli dostlarla yiyoruz bazende kukulihadii ya o derecemii
nisa hanim niloya ari maya muziklerine bayiliyor sayesinde butun cizgifilm sarkilarini ezberledim gun icinde okadar dinliyorumki bazen gece dilime dolaniyo soluyorum istemsizce
Masallah adiyla yasasin cok gzel isimmis
neler yediriyosun cnm hersey veriyon dimi artik
masallah cnm baya yapiyormussun benim hic okadar ugrasmama vakit birakmiyorki kahvaltida yumurta labne pekmez tahin karisimi bir kac kasik cay veriyorum. oglen bazen corba yapiyorum aksam yemeginde bizin yediklerimizden yiyecegi sekilde veriyorum bazende ona ayri hazirliyorum. ama oyle cok cok özel bisey yapamiyorum hic vaktim olmuyoki hep kucaktaBiz sevimli dostlarla yiyoruz bazende kukuli
Abarttigima bakma canim ,
Ama telefonsuz yemez yani yoksa abilerinden gozunu alip yiyemiyor yemek
Hersey yediriyorum canim.
Sabah kahvaltida birgun peynirli omlet yapiyorum ekmekle yesiriyorum yaninda cokkk acik cayla (rahat yutabilmesi icin) ertesi gun 1 haslanmis yumurta ,2 3 cay kasigi labne cokokrem ekmekle.beraber 1 zeytin .oglen mutlaka corba eger yoksa hangi yemekten yaptiysam icine yogurt karistirip yediriyorum,portakal suyu sıkıyorum ,elma ile havucu rendeleyip icine pekmez karistirip yediriyorum ,irmikli nisastali muhallebi yapiyorum gece yatmadan once.
Yani sıkınti yasamiyorum .Kilosuda cok iyi masallah.
Kuzum bir sekilde sevdirmeye calis ..masallah cnm baya yapiyormussun benim hic okadar ugrasmama vakit birakmiyorki kahvaltida yumurta labne pekmez tahin karisimi bir kac kasik cay veriyorum. oglen bazen corba yapiyorum aksam yemeginde bizin yediklerimizden yiyecegi sekilde veriyorum bazende ona ayri hazirliyorum. ama oyle cok cok özel bisey yapamiyorum hic vaktim olmuyoki hep kucakta
bide yumurtanin beyazini vermeyin diyolarya doktorlar ben karisik veriyorum. zayif benimki kilo almiyo ki
ben oyle koyamiyorum iste kendini aniden geri atiyor kafasi flan deger diye durmuyorki bi yerinde cok hareketli bide ben is yapinca meragindan kucak istiyo rahat bakmak icin.Kuzum bir sekilde sevdirmeye calis ..
Yumirtanin beyazini 7 8 ayindan sonra vermeye.basladim.bi sıkınti.gormedim ben.Diger cocuklarimda da verdim.
Mitfakta yemek yapiyorsam tezgahin uzerine kalin bir havlu koyuyorum o orada oturup oynuyor gozumun onunde bende yemegimi yapiyorum . Benimki de surekli kucak istiyor yoksa. Prensesin kac kilo suan ?