• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben oyle koyamiyorum iste kendini aniden geri atiyor kafasi flan deger diye durmuyorki bi yerinde cok hareketli bide ben is yapinca meragindan kucak istiyo rahat bakmak icin.
en son 7.600 du en fazla 8 vardir. bde kan sayimi yaptirdim orda b12si dusuk cikti sidi gunde 1 damla ilac kullanyorum.
Anladim canim. OYLE boyle buyuyecekler iste.
Allahim bize sabir.,guc,kuvvet ve can sagligi versin ki başedip bakabilelim kuzulara...
Gecmisolsun canim.

Anladim canim. OYLE boyle buyuyecekler iste.
Allahim bize sabir.,guc,kuvvet ve can sagligi versin ki başedip bakabilelim kuzulara...
Gecmisolsun canim.
Amin kuzum Amin masallh senin 3 tane varr neyse sora bunu konusuruz simdi uyuyup dinlenelimm🤗💓💓
devam ederiz sora senden ogrenceklerim var tecrubelisin nede olsa hadi iy uykular tatli ruyalar balim😚❤❤

Bugun ole yemekden falan bahsedince kkda hamilemisin yoksa falan konular gecti yok dedim ama aklima takildi günü mu yazardım surekli kaydeder busefer etmedim unuttum acaba duvara yazdimmi geçen ay konuştum mu diye bakiyom 28 30 subat aralari olmasi lazim galiba kafam karisti gunum gectimi bilmiyom da olursam kötü sonucumu bekliyom belkide normal yolla onermiycekler bize tedirgin oldum bugün mart sonu bitti nisandayiz bilemedim duzensizlil de olabilir diyomda karışık kafam

Back
X