- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.641
iy uykular kuzuTamm kuzum hayırlı geceler öptüm ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iy uykular kuzuTamm kuzum hayırlı geceler öptüm ♥
Aaa ciddi miiiHadi yaa annem kozanlı benim![]()

Akraba cikcaniz bu gidisde ahahahAaa ciddi miiimerkez mi? Ne çok soru sordum amma
![]()
Valla öyle olacak gibiAkraba cikcaniz bu gidisde ahahah
Anladim canim. OYLE boyle buyuyecekler iste.ben oyle koyamiyorum iste kendini aniden geri atiyor kafasi flan deger diye durmuyorki bi yerinde cok hareketli bide ben is yapinca meragindan kucak istiyo rahat bakmak icin.
en son 7.600 du en fazla 8 vardir. bde kan sayimi yaptirdim orda b12si dusuk cikti sidi gunde 1 damla ilac kullanyorum.
Amin kuzum Amin masallh senin 3 tane varr neyse sora bunu konusuruz simdi uyuyup dinlenelimmAnladim canim. OYLE boyle buyuyecekler iste.
Allahim bize sabir.,guc,kuvvet ve can sagligi versin ki başedip bakabilelim kuzulara...
Gecmisolsun canim.
Bakalım merakla bekliyorum ahahHValla öyle olacak gibi![]()
Sanada iyi uykular canim.Amin kuzum Amin masallh senin 3 tane varr neyse sora bunu konusuruz simdi uyuyup dinlenelimm
devam ederiz sora senden ogrenceklerim var tecrubelisin nede olsa hadi iy uykular tatli ruyalar balim❤❤
Senin kiler uyudumi♥Sanada iyi uykular canim.
Kizini.cok.op![]()
@Rumeysa__ kuzum
Anladım canım bemde bakiniyom kkda şükür iyim sonuç için mi.efendim bitanem nasilsin canim benimde uykum geldi bakim dedim sabah erkenden hastaneye gidicem
yok canim progestana bakcaklar kan vercemAnladım canım bemde bakiniyom kkda şükür iyim sonuç için mi.
Anladim canım güzel sonuç alırsın inş.yok canim progestana bakcaklar kan vercem
insallah bitanem rabbim gönlümüze gore versin insallah bu mubarek gundeAnladim canım güzel sonuç alırsın inş.
Bende bu gece korku sardi biran .insallah bitanem rabbim gönlümüze gore versin insallah bu mubarek gunde
neden canimBende bu gece korku sardi biran .
Bugun ole yemekden falan bahsedince kkda hamilemisin yoksa falan konular gecti yok dedim ama aklima takildi günü mu yazardım surekli kaydeder busefer etmedim unuttum acaba duvara yazdimmi geçen ay konuştum mu diye bakiyom 28 30 subat aralari olmasi lazim galiba kafam karisti gunum gectimi bilmiyom da olursam kötü sonucumu bekliyom belkide normal yolla onermiycekler bize tedirgin oldum bugün mart sonu bitti nisandayiz bilemedim duzensizlil de olabilir diyomda karışık kafamneden canim