- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.861
Aynen baya uzak kalıyorum benOo uzakmışsın sen canim
Allah allahh valla teyzemin bir lafı vardı insan ilk görüşte evleneceği kişiyi anlar diye seninki de öyle olmuş mutlu mutlu ömürler geçirin inşallahCanım bende birtek eşime yaptım zaten çünkü birbirimizi seviyoruz farkındayım ama adam bi türlü konuşmuyor beni görünce gözlerimden alamazdı gözlerini hatta annemle ablam falan gitmiş anneme demiş ki "kadronuz eksik" annemde okulda o demiş annemle konuşurduk herkes bilirdi bakıştığımızı falan ama bu deli yaşı benden büyük diye bende liseliyim diye konuşmazdı bende eehh yeter be dedim ekledim faceden attım msj
Çok doğru biliyor musun annem kızardı bana kızım belki evli belki nişanlı hayır derdim değil hissediyorum biz bu yaz nişanlanacaz aha buraya yazıyorum dedim ve cidden biz o yaz nişanlandık ve bir sene sonra evlendikAllah allahh valla teyzemin bir lafı vardı insan ilk görüşte evleneceği kişiyi anlar diye seninki de öyle olmuş mutlu mutlu ömürler geçirin inşallah
Yaa çok tatlı içine doğmuş görüyor musunÇok doğru biliyor musun annem kızardı bana kızım belki evli belki nişanlı hayır derdim değil hissediyorum biz bu yaz nişanlanacaz aha buraya yazıyorum dedim ve cidden biz o yaz nişanlandık ve bir sene sonra evlendik❤
Amin inşallah balim hastalanacsgim galiba ayrı bir sancı daha çekiyorum hiç sormaSaol tatlım benim sende tez zamanda iyileşirsin inşallah
Aynen içime doğdu vallaYaa çok tatlı içine doğmuş görüyor musun
Senin eşinle aranda kaç yaş var kız
Hadi ya sende soğan kürü yap valla bana çok iyi geldi ağrım geçti rahatladım baya dikkat et kendineAmin inşallah balim hastalanacsgim galiba ayrı bir sancı daha çekiyorum hiç sorma
Şimdii çok iyi oldu bu çünkü bir soru sormak istiyorum büyük ihtimal bu adamla aramda benimde 10 yaş civarı vardır ve genelde herkes önyargı yapar. Senin evliliğini yaş farkı olumsuz etkiledi mi kuzum tecrübe etmiş biri olarak paylaşır mısınAynen içime doğdu valla
13 yaş var kuzum ama küçük duruyor beyefendi
Evet o çok rahatlatıyor bir hafta sonra feci akıntın olur korkma sancılı adet değil o iltihap sökülüyor bende de oldu kanlı iltihap akmıştıHadi ya sende soğan kürü yap valla bana çok iyi geldi ağrım geçti rahatladım baya dikkat et kendine
Aynn. Kuzum iyi çok şükür sevindim adına insallah bnde tez kurtulursunHadi ya sende soğan kürü yap valla bana çok iyi geldi ağrım geçti rahatladım baya dikkat et kendine
Tatlım kötü etki hiç olmadı sadece ben çok hareketliyim o daha durağan ama kafa olarak kadın erkekten daha olgun oluyor zaten ben onu yönetiyorum sen düşünŞimdii çok iyi oldu bu çünkü bir soru sormak istiyorum büyük ihtimal bu adamla aramda benimde 10 yaş civarı vardır ve genelde herkes önyargı yapar. Senin evliliğini yaş farkı olumsuz etkiledi mi kuzum tecrübe etmiş biri olarak paylaşır mısın
İnşallah tatlım benim malum biz bayanlar hemen üşütüyoruz ekstra dikkat etmemiz lazımAynn. Kuzum iyi çok şükür sevindim adına insallah bnde tez kurtulursun ♥
Peki hayatım özel olacak biraz ama kısa cevap versen de olur genelde bel altı vuruyor herkes. Onun yaşla bir alakası var mıTatlım kötü etki hiç olmadı sadece ben çok hareketliyim o daha durağan ama kafa olarak kadın erkekten daha olgun oluyor zaten ben onu yönetiyorum sen düşün
Hiç bir alakası yok yaşla o işin yeni evlendiğimizde hergün isterdiPeki hayatım özel olacak biraz ama kısa cevap versen de olur genelde bel altı vuruyor herkes. Onun yaşla bir alakası var mı
Kuzum ben anlamıyorum millet niye yaşa önyargılı bak ne güzel evliliğin var her yönden niye böyle ortaya boş laf atarlar anlamış değilimHiç bir alakası yok yaşla o işin yeni evlendiğimizde hergün isterdişimdi bile hafta 3 4 oluyor onun kişinin bünyesiyle alakalı yaşın bir etkisi yok şöyle düşün tecavüzcülerin geneli 40 50 üstü yaşla alakası olsa onların işinin bitmiş olması lazımdı
Hoşgeldin kız biz adanalılar koyu sohbete daldık sen neresindensinKızlarrrrr bende adanadayım
Aynen bende anlamıyorum kadınlar yaşı ilerledikçe isteksiz oluyolar erkekleride kendileri gibi düşündüklerinden kaynaklanıyor bence erkekler her yaşta aynı 70lik dedeler bile kadın görünce deliriyorlar ne alakası var yaşlaKuzum ben anlamıyorum millet niye yaşa önyargılı bak ne güzel evliliğin var her yönden niye böyle ortaya boş laf atarlar anlamış değilim
Valla erkeklerin yerinde olsam isyan çıkarırım adamlara demedikleri laf kalmıyor antiyaşçılarAynen bende anlamıyorum kadınlar yaşı ilerledikçe isteksiz oluyolar erkekleride kendileri gibi düşündüklerinden kaynaklanıyor bence erkekler her yaşta aynı 70lik dedeler bile kadın görünce deliriyorlar ne alakası var yaşla
Kızı uyuttum ancak gelebildim yaaaaaHoşgeldin kız biz adanalılar koyu sohbete daldık sen neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?