• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bende birtek eşime yaptım zaten çünkü birbirimizi seviyoruz farkındayım ama adam bi türlü konuşmuyor beni görünce gözlerimden alamazdı gözlerini hatta annemle ablam falan gitmiş anneme demiş ki "kadronuz eksik" annemde okulda o demiş annemle konuşurduk herkes bilirdi bakıştığımızı falan ama bu deli yaşı benden büyük diye bende liseliyim diye konuşmazdı bende eehh yeter be dedim ekledim faceden attım msj
Allah allahh valla teyzemin bir lafı vardı insan ilk görüşte evleneceği kişiyi anlar diye seninki de öyle olmuş mutlu mutlu ömürler geçirin inşallah :KK36:

Allah allahh valla teyzemin bir lafı vardı insan ilk görüşte evleneceği kişiyi anlar diye seninki de öyle olmuş mutlu mutlu ömürler geçirin inşallah :KK36:
Çok doğru biliyor musun annem kızardı bana kızım belki evli belki nişanlı hayır derdim değil hissediyorum biz bu yaz nişanlanacaz aha buraya yazıyorum dedim ve cidden biz o yaz nişanlandık ve bir sene sonra evlendik 😍❤️

Çok doğru biliyor musun annem kızardı bana kızım belki evli belki nişanlı hayır derdim değil hissediyorum biz bu yaz nişanlanacaz aha buraya yazıyorum dedim ve cidden biz o yaz nişanlandık ve bir sene sonra evlendik 😍
Yaa çok tatlı içine doğmuş görüyor musun :KK36:
Senin eşinle aranda kaç yaş var kız

Aynen içime doğdu valla 🙄
13 yaş var kuzum ama küçük duruyor beyefendi 😁
Şimdii çok iyi oldu bu çünkü bir soru sormak istiyorum büyük ihtimal bu adamla aramda benimde 10 yaş civarı vardır ve genelde herkes önyargı yapar. Senin evliliğini yaş farkı olumsuz etkiledi mi kuzum tecrübe etmiş biri olarak paylaşır mısın

Hadi ya sende soğan kürü yap valla bana çok iyi geldi ağrım geçti rahatladım baya dikkat et kendine :KK43:
Evet o çok rahatlatıyor bir hafta sonra feci akıntın olur korkma sancılı adet değil o iltihap sökülüyor bende de oldu kanlı iltihap akmıştı

Şimdii çok iyi oldu bu çünkü bir soru sormak istiyorum büyük ihtimal bu adamla aramda benimde 10 yaş civarı vardır ve genelde herkes önyargı yapar. Senin evliliğini yaş farkı olumsuz etkiledi mi kuzum tecrübe etmiş biri olarak paylaşır mısın
Tatlım kötü etki hiç olmadı sadece ben çok hareketliyim o daha durağan ama kafa olarak kadın erkekten daha olgun oluyor zaten ben onu yönetiyorum sen düşün 😂

Tatlım kötü etki hiç olmadı sadece ben çok hareketliyim o daha durağan ama kafa olarak kadın erkekten daha olgun oluyor zaten ben onu yönetiyorum sen düşün 😂
Peki hayatım özel olacak biraz ama kısa cevap versen de olur genelde bel altı vuruyor herkes. Onun yaşla bir alakası var mı

Peki hayatım özel olacak biraz ama kısa cevap versen de olur genelde bel altı vuruyor herkes. Onun yaşla bir alakası var mı
Hiç bir alakası yok yaşla o işin yeni evlendiğimizde hergün isterdi 😂 şimdi bile hafta 3 4 oluyor onun kişinin bünyesiyle alakalı yaşın bir etkisi yok şöyle düşün tecavüzcülerin geneli 40 50 üstü yaşla alakası olsa onların işinin bitmiş olması lazımdı 😎😉

Hiç bir alakası yok yaşla o işin yeni evlendiğimizde hergün isterdi 😂 şimdi bile hafta 3 4 oluyor onun kişinin bünyesiyle alakalı yaşın bir etkisi yok şöyle düşün tecavüzcülerin geneli 40 50 üstü yaşla alakası olsa onların işinin bitmiş olması lazımdı 😎😉
Kuzum ben anlamıyorum millet niye yaşa önyargılı bak ne güzel evliliğin var her yönden niye böyle ortaya boş laf atarlar anlamış değilim 😂😂

Kuzum ben anlamıyorum millet niye yaşa önyargılı bak ne güzel evliliğin var her yönden niye böyle ortaya boş laf atarlar anlamış değilim 😂😂
Aynen bende anlamıyorum kadınlar yaşı ilerledikçe isteksiz oluyolar erkekleride kendileri gibi düşündüklerinden kaynaklanıyor bence erkekler her yaşta aynı 70lik dedeler bile kadın görünce deliriyorlar ne alakası var yaşla 😂

Aynen bende anlamıyorum kadınlar yaşı ilerledikçe isteksiz oluyolar erkekleride kendileri gibi düşündüklerinden kaynaklanıyor bence erkekler her yaşta aynı 70lik dedeler bile kadın görünce deliriyorlar ne alakası var yaşla 😂
Valla erkeklerin yerinde olsam isyan çıkarırım adamlara demedikleri laf kalmıyor antiyaşçılar 😂😂

Back
X