E="KutsalI, post: 59471118, member: 935137"]
Evet yaa çok amin çok amin
Tatlım ben saçıma maske yapacam tekrar katılırım size çok çok öpüyorum
[/QUOTE]
Tamam kuzum kolay gelsin

Hiç sorma bende astım ama içeri alcam galiba. Yağsın kızzz ben çok severimm yağmuru yaz geliyor diye üzülüyorum
E iyide ekim yapılamıyor yapılsa bile çürütür yağmur toprak suyunu çekemedi bir türlü yoksa bende severim yağmurda oturup film izlemeyi kitap okumayı ama çiftçiye yazık herşey pahalanıyor

Haaaa canim benim anne tarafı adanalı araplık var babası tarsusluymuş annesi akkapili babamda urfalı bende doğma büyüme adanalıyım ama hiç öyle hissetmiyorum
E hissetmemen çok doğal adanayla alakanız yokki akkapıdakilerin geneli adananın yerlisi değil zaten

Ohh bakım vakti desene ne maskesi canım bizede anlat aöften üniversite okuyorum sınavım var haftaya canım
B vitamini bemiks ampul
Bepanthen ampul
Evigen ampul
Badem yağı
Sinameki otu
Malzemeler bunlar saçı yanmış yada saçını sağlıklı tutmak isteyen yumuşamasını ve parlamasını isteyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Benim saçım kalçamda siyah ve tek kırık bile yok canlı parlak ve yumuşak. Sinameki otunu aktardan geri kalanını eczaneden temin edebilirsiniz.
Sinameki otundan bir tutam alıp cezvede yarım çay bardağı suda bir iki fokurdayana kadar kaynatıp soğumaya alıp süzün. Kalan malzemeleri içine koyun badem yağından bir tatlı kaşığı ekleyip saçınıza sürün. Ben fısfısla sıkıyorum saçıma. Streçfilmle sarıyorum. 2-4 saat bekletip şampuanla yıkayın harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…