- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.921
Yakın kele ne var sanki 40 dkKızz ceyhanmı yakınnnvalla burdada bozuk hava baya gök gürledi elektrik falan gitti ama düzeldi gibi şimdi
He yaa bastırır şimdi felaket çamaşır astım bide daha kurumadıKızz ceyhanmı yakınnnvalla burdada bozuk hava baya gök gürledi elektrik falan gitti ama düzeldi gibi şimdi
Yakınsa sen gel kızzzz ben seni karşılarımm çayda hazır bakYakın kele ne var sanki 40 dkatla gel karşılarım seni
Hiç sorma bende astım ama içeri alcam galiba. Yağsın kızzz ben çok severimm yağmuru yaz geliyor diye üzülüyorumHe yaa bastırır şimdi felaket çamaşır astım bide daha kurumadı
Dur daha yemek yapmadımYakınsa sen gel kızzzz ben seni karşılarımm çayda hazır bak
E iyide ekim yapılamıyor yapılsa bile çürütür yağmur toprak suyunu çekemedi bir türlü yoksa bende severim yağmurda oturup film izlemeyi kitap okumayı ama çiftçiye yazık herşey pahalanıyorHiç sorma bende astım ama içeri alcam galiba. Yağsın kızzz ben çok severimm yağmuru yaz geliyor diye üzülüyorum
Ay bak orda haklısın valla zaten her şey ateş pahasıE iyide ekim yapılamıyor yapılsa bile çürütür yağmur toprak suyunu çekemedi bir türlü yoksa bende severim yağmurda oturup film izlemeyi kitap okumayı ama çiftçiye yazık herşey pahalanıyor
Sayhandayım canım açık adres veremiyorummDur daha yemek yapmadımsen gel hem yemek yiyek şakası bi yana tam olarak neresindensiniz adananın
Kız onu sormuyorum tabiikiSayhandayım canım açık adres veremiyorumm
HaaaaKız onu sormuyorum tabiikimesela ben ceyhandayım amaaa karaisalı ve kozan karışımıyım
E hissetmemen çok doğal adanayla alakanız yokki akkapıdakilerin geneli adananın yerlisi değil zatenHaaaacanim benim anne tarafı adanalı araplık var babası tarsusluymuş annesi akkapili babamda urfalı bende doğma büyüme adanalıyım ama hiç öyle hissetmiyorum
Hahahah dimii amaE hissetmemen çok doğal adanayla alakanız yokki akkapıdakilerin geneli adananın yerlisi değil zaten
Aynen olabilir mesela ben nereye gitsem direk adanalısın galiba derler o derece yansıtırımHahahah dimii amabide o kültürle yetişmediğim için ondan da olabilir
Hadi yaaaAynen olabilir mesela ben nereye gitsem direk adanalısın galiba derler o derece yansıtırım
Aynen olabilir mesela ben nereye gitsem direk adanalısın galiba derler o derece yansıtırım
Adanalı güzeller napıyorsunuz bakalımmHadi yaaabanada alakan yok derler
Valla test çözüyorum bir yandan kk'dayim. Birazdan çay keyfi yapacam sen ne yapıyorsun canımAdanalı güzeller napıyorsunuz bakalımm
Bende maske yaptım sardım saçımı kahve yapacam. Ne testi çözüyorsun tatlımValla test çözüyorum bir yandan kk'dayim. Birazdan çay keyfi yapacam sen ne yapıyorsun canım
Ohh bakım vakti deseneBende maske yaptım sardım saçımı kahve yapacam. Ne testi çözüyorsun tatlım
B vitamini bemiks ampulOhh bakım vakti desenene maskesi canım bizede anlat aöften üniversite okuyorum sınavım var haftaya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?