Ellerine sağlık yaz kuzum tarifi onuda deneyim bi bakalım
Yazim hoşuna giden yapsın
100 gram margarin
2 yumurta (birinin sarısı üzerine)
Bir kahve fincanı sıvıyağ
Bir kahve fincanı yoğurt
Bir paket kabartma tozu
Yarım bağ dereotu
Yarım bağ maydanoz
250 gr beyaz peynir
Bir tutam tuz(peynir tuzluysa atma)
Bir yemek kaşığı pudra şekeri (silme)
3.5 su bardağı un hepsini karıştırarak yapıcaksın yazmayı unutmuşum 180 derece önden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişir

Son düzenleme:
Kuzum sen benden çok farklı yapıyormuşsun valla merak ettim yarın mutlaka deneyecem

Dene kuzum kabartma tozu koymayı unutma ben yazmayı unutmuşum düzelttim ama senin alıntıladığında yok çok güzel oluyor sen nasıl yapıyorsum
Geri döndüm ekran görüntüsü aldım kız ben bildiğin mayalı hamurla pastane poğaçası yapıyordum valla çok farklı bu çok merak ettim

Geri döndüm ekran görüntüsü aldım kız ben bildiğin mayalı hamurla pastane poğaçası yapıyordum valla çok farklı bu çok merak ettim
Mayalı hamur kalınca sertleşiyor bu kurabiye gibi oluyor çok güzel önce margarini elinle ez yumurtayı yoğurdu sıvıyağı ekle iyice karıştır sonra peynir maydanoz ve dere otunu ekle karıştır sonra pudra şekeri kabartma tozu ve unu ekle yoğur sonra şekil ver fırına sür 10 15 dk da pişiyor pratik çok güzel

Balım peyniri falanda mi hamurla karıştırıyoruz şekil yapıp içine koymuyor muyuz

Yap yap bağımlısı olursun sürekli yaparsın bir defa yaptıktan sonra ben iki gündür poğaça yapıyorum eşim iş yerine götürüyor kahvaltıya
Allahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…