- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.961
Konuyu zorda olsa kapattık canım aramız bozuldu ama isteben iyiyim canım aynı sen neler yaptın peşinizde bi sapık vardı en son :)
Yazim hoşuna giden yapsınEllerine sağlık yaz kuzum tarifi onuda deneyim bi bakalım
Konuyu zorda olsa kapattık canım aramız bozuldu ama iste
Bende 1,5 yıllık evliyim.merhaba hoş geldin canım
çalışıyorum
8 aylık evliyim
23 yaşındayım
Benimlemi sapıklamıuğraşmayı bıraktımı bari :/
Kuzum sen benden çok farklı yapıyormuşsun valla merak ettim yarın mutlaka deneyecemYazim hoşuna giden yapsın
100 gram margarin
2 yumurta (birinin sarısı üzerine)
Bir kahve fincanı sıvıyağ
Bir kahve fincanı yoğurt
Yarım bağ dereotu
Yarım bağ maydanoz
250 gr beyaz peynir
Bir tutam tuz(peynir tuzluysa atma)
Bir yemek kaşığı pudra şekeri (silme)
3.5 su bardağı un hepsini karıştırarak yapıcaksın yazmayı unutmuşum180 derece önden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişir
Dene kuzum kabartma tozu koymayı unutma ben yazmayı unutmuşum düzelttim ama senin alıntıladığında yokKuzum sen benden çok farklı yapıyormuşsun valla merak ettim yarın mutlaka deneyecem
Geri döndüm ekran görüntüsü aldım kız ben bildiğin mayalı hamurla pastane poğaçası yapıyordum valla çok farklı bu çok merak ettimDene kuzum kabartma tozu koymayı unutma ben yazmayı unutmuşum düzelttim ama senin alıntıladığında yokçok güzel oluyor sen nasıl yapıyorsum
Mayalı hamur kalınca sertleşiyor bu kurabiye gibi oluyor çok güzel önce margarini elinle ez yumurtayı yoğurdu sıvıyağı ekle iyice karıştır sonra peynir maydanoz ve dere otunu ekle karıştır sonra pudra şekeri kabartma tozu ve unu ekle yoğur sonra şekil ver fırına sür 10 15 dk da pişiyor pratik çok güzelGeri döndüm ekran görüntüsü aldım kız ben bildiğin mayalı hamurla pastane poğaçası yapıyordum valla çok farklı bu çok merak ettim
Bende 1,5 yıllık evliyim.
İşi bıraktım, hemşireyim
3,5 aylık kızım var.
20 yasindayim
Kendimi sorguda gibi hisettim
Balım peyniri falanda mi hamurla karıştırıyoruz şekil yapıp içine koymuyor muyuzMayalı hamur kalınca sertleşiyor bu kurabiye gibi oluyor çok güzel önce margarini elinle ez yumurtayı yoğurdu sıvıyağı ekle iyice karıştır sonra peynir maydanoz ve dere otunu ekle karıştır sonra pudra şekeri kabartma tozu ve unu ekle yoğur sonra şekil ver fırına sür 10 15 dk da pişiyor pratik çok güzel
Tesekkur ederim canımkimlikleri görelim yoksa daha fazla ilerleyemeyiz;
allah bağışlasın canımöp bnm için minik cadıyı
Yok canım hepsini karıştır hamura daha güzel oluyorBalım peyniri falanda mi hamurla karıştırıyoruz şekil yapıp içine koymuyor muyuz
Haaa anladımmsapık sizleuğraşmayı bıraktımı
Ay valla acayip canım çekti yarın malzemeleri alıp yapacam hemenYok canım hepsini karıştır hamura daha güzel oluyor
Tesekkur ederim canımöperim ❤
Yap yap bağımlısı olursun sürekli yaparsın bir defa yaptıktan sonra ben iki gündür poğaça yapıyorum eşim iş yerine götürüyor kahvaltıyaAy valla acayip canım çekti yarın malzemeleri alıp yapacam hemen
Benim hayatım evin içinde geçiyor. Kızımla ilgileniyorum. Havaların düzelmesini bekliyoruz.ee başka neler yapıyorsun :)
Allahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yineYap yap bağımlısı olursun sürekli yaparsın bir defa yaptıktan sonra ben iki gündür poğaça yapıyorum eşim iş yerine götürüyor kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?