- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.261
Amu kaç aylık kuzumYorgun, uykusuz.keşke kızım dursa da temizlik yapabilsem diyorum bende kucakçı bi kızım var
3,5aylik canım, gunduz hic uyumuyo. Aksamda 11-12 gibi filanAmu kaç aylık kuzumbnim de kiz durmuyo kucakta gezmek istiyor birazdan uyuyacak ozaman yaparım artık
Çok minikmis daha geçecek bu günlerde sabret kuzum3,5aylik canım, gunduz hic uyumuyo. Aksamda 11-12 gibi filanseninkisi ne kadarlik
Ahh kuzum tadını çıkaracak hal bırakmıyor ki şımarıkÇok minikmis daha geçecek bu günlerde sabret kuzum ☺bnim ki 10 aylık çabuk geçiyor zaman tadını çıkarabilirsiniz çıkara büyüt bebeğini ♥
Inşallah kuzumkaş, fethiye çok güzel yerler
Sen Antalya merkezde misin canım?öyle valla cabım
Bnde muhabbet kuşu istiyorum bnim herifde istemiyor evde
Ne güzel canımevet kuzucum
Maşallah subhanallahKızlar sizi benim meleğimle tanıştırayım.
Annecim poz verir misin dedim, bakar mısınız poza
Bazen dayanamayıp ızıcık ısırıveriyorumMaşallah subhanallahısır totosundan
Benim aşırı sevgiden içime katasım gelirdi yaaBazen dayanamayıp ızıcık ısırıveriyorum❤
Aynı benBenim aşırı sevgiden içime katasım gelirdi yaa
Anam sen yine çok tokatlamada sersem etme sevgiden çocuğuAynı bençok sevdiğim şeyi, tokatlaya tokatlaya seviyorum. iyice sıkıyorum sarılırken
Yok canım onu şimdi tokatlayamıyorum, kıyamıyorum o kadar.Anam sen yine çok tokatlamada sersem etme sevgiden çocuğu
Severken bile Şiddet yanlısısın vesselamYok canım onu şimdi tokatlayamıyorum, kıyamıyorum o kadar.Eşimi öyle seviyorum
Canim şiddete çok karşıyım aslında ama yanaklarını tokatlamadan da sevdiğimi anlayamıyorum. Güzel olmuyo öyle kuru kuruSeverken bile Şiddet yanlısısın vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?