- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.281
gunaydin kuzum❤Günaydın beybisierkekler pek sıcak bakmıyor ama benim çok samimi iki arkadaşım veteriner onlar konuştu hatta cinsiyeti bile onlar söyledi
muhabbet papagan besledimde bebis olunca ugrasamadim akrabaya verdimBnde muhabbet kuşu istiyorum bnim herifde istemiyor evde
Canim şiddete çok karşıyım aslında ama yanaklarını tokatlamadan da sevdiğimi anlayamıyorum. Güzel olmuyo öyle kuru kuru
41 kere maşallah cok tatlı bi şeker bu pamuk gibiiKızlar sizi benim meleğimle tanıştırayım.
Annecim poz verir misin dedim, bakar mısınız poza
gunaydin milet
Günaydın kuzu geçmiş olsun nane limon bişeyler içgunaydin milet
Ayy aynı ben bende öyleyim adam sinir oluyor gel lan bende seni öyle sevim bakalım nasılmış diyor ben öteki odaya kaçıyorumYok canım onu şimdi tokatlayamıyorum, kıyamıyorum o kadar.Eşimi öyle seviyorum
saol btanem kiz biraksa icicem insalahGünaydın kuzu geçmiş olsun nane limon bişeyler iç
Tam yemelik değil mi ama41 kere maşallah cok tatlı bi şeker bu pamuk gibii
Hatta köpeğimi bile öyle seviyorum hayvan da alıştı oda beni ısırarak oynuyorAyy aynı ben bende öyleyim adam sinir oluyor gel lan bende seni öyle sevim bakalım nasılmış diyor ben öteki odaya kaçıyorum
Benimki alıştı artıkAyy aynı ben bende öyleyim adam sinir oluyor gel lan bende seni öyle sevim bakalım nasılmış diyor ben öteki odaya kaçıyorum
Kıyamamyaa fındık kurdu osaol btanem kiz biraksa icicem insalah
Operasyonu başlatmış bulunuyorum markete geçiyorum
Yookk anam 7 senedir alışamadı hatta 1 sene de nişanlılık var hala sinir oluyorBenimki alıştı artıkhoşuna gitmeye başladı. aynı şeyi bana yapınca, bu adam nasıl katlaniyomuş bana diyorum
Oo hadi bakalım bol şans inşallah operasyona gerek kalmaz kendi gelirOperasyonu başlatmış bulunuyorum markete geçiyorumsen napıyorsun balım
Seninki alisamicak desene. Bizimki 1 senede alıştıYookk anam 7 senedir alışamadı hatta 1 sene de nişanlılık var hala sinir oluyor
Evet yaa valla yiter uğraştımOo hadi bakalım bol şans inşallah operasyona gerek kalmaz kendi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?