- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.321
Haha Allah razı olsun eslerimizdenAhh kuzum tadını çıkaracak hal bırakmıyor ki şımarıkpilimi bitiriyor. Eşimde yardım etmese deliricem sanirim
onlarida saticam ama akvaryom buyuk kiz buyuyunce masadindan tutunur duser fln korkuyomNe güzel bizimki balık da istemiyor
O günleri görücez mi yaaHaha Allah razı olsun eslerimizdenşükür ben atlattım sıra sende artık yolda olup gelenlere yardım etsin sende kurtarirsin iki aya kndi oynamak ister oyuncağını alınca bağırır
yaaaa yerimkii ben bunu Masallah Rabbim nazardan korusunKızlar sizi benim meleğimle tanıştırayım.
Annecim poz verir misin dedim, bakar mısınız poza
Allah korusun canımonlarida saticam ama akvaryom buyuk kiz buyuyunce masadindan tutunur duser fln korkuyom
Amin canım çok teşekkür ederimyaaaa yerimkii ben bunu Masallah Rabbim nazardan korusun❤
kiskancda okadar olucak kadar salak degildirEnişte kıskanmış olmasın
Buralara gelirseniz beklerim kuzum. ❤
Amin cnm iste oyuzden satayim dedim akvaryum buyuk baya cunku nebilim seytan isi duser müserAllah korusun canım
dun misafir gelcekti aksam hizli hizli is yaptim terledim sora ustumu degisip ince bisey giydim ordan çarptim galiba sora basladi hapsiriklar
Doğru kuzum aman dikkat etmek gerek iyi yaparsınonlarida saticam ama akvaryom buyuk kiz buyuyunce masadindan tutunur duser fln korkuyom
Olsunn ❤biz gelene kdar büyür büyür kocaman olur yavru ceylan :)
Olsunn ❤hem o kadar sene geçer mi ki
Yok kız artık yavaş yavaş rahatlarsınO günleri görücez mi yaageçen haftalarda oyun halısında bayağı oynuyordu, şimdi dönüp ağlamaya başlıyor. Umudum tükeniyor
ahh ah keske giyeydim minigim bileydim giyerdimmmsırtına yelek giyseydin böle olmazdı hanımefendi :)
Doğru kuzum aman dikkat etmek gerek iyi yaparsın
evet cnm sen napiyon bakimDoğru kuzum aman dikkat etmek gerek iyi yaparsın
Valla öyleYok kız artık yavaş yavaş rahatlarsınsıkılmış demekki cadı oyun halısı dan çok fenalar çok
ahh ah keske giyeydim minigim bileydim giyerdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?