- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.041
Hoş oda senden geri kalmıyor yaniKız ben çok kıskancım aşırı yani şimdiden tribe girdim zaten
Aynen ama benim büyük kız sonradan açıldı şimdi maşallah hiç çenesi durmuyor ama Allah var çocuğum çok saygılı ve temizdir,,, küçükken hiç bir yeri elleyip dökmedi hiç zırlamadı beni bi tek düzgün yemek yemezdi o zorladı beni,,, ama bu küçük cadı çokkkk fena olacak belliAy kurban olurum ablalık ruhunda varmışhep imrenirim böyle akıllı çocuklara Allah'ım duysun sesimi
Yani güzeldi ama aşırı kalabalıktı yaaaaaaNasıl beğendinmi canım
Hakaten kız sevgili olmadan paranoya yapmış var onda da manyaklık sevdimmmHoş oda senden geri kalmıyor yani
Sevgiliyi bırak daha sen onun farkında değilken paranoya yapmışHakaten kız sevgili olmadan paranoya yapmış var onda da manyaklık sevdimmm
Tamamda 4 yıl geçti acaba şuan ne hissediyorSevgiliyi bırak daha sen onun farkında değilken paranoya yapmış
Aynıdır canım belliTamamda 4 yıl geçti acaba şuan ne hissediyor
Evet öyleymiş ben gitmedim valla sevmem kalabalığıYani güzeldi ama aşırı kalabalıktı yaaaaaa
Eve geldim üstümü değiştim kahve yaptım şuan varya ölü balık gibiyim haşat oldum resmenAynıdır canım belli
Doğrudur kuzum uyu dinlen bugünEve geldim üstümü değiştim kahve yaptım şuan varya ölü balık gibiyim haşat oldum resmen
cok tatli rengi vardi begendim aldim eve gidince sereyim bakayim nasi durcakGüle güle kullan kuzumbende beğendim bir tane ama çok inceydi almadım
Bize de at bakalımcok tatli rengi vardi begendim aldim eve gidince sereyim bakayim nasi durcak
atayimm birazdan:)Bize de at bakalım
Ay insallah kalbi güzelimAynen ama benim büyük kız sonradan açıldı şimdi maşallah hiç çenesi durmuyor ama Allah var çocuğum çok saygılı ve temizdir,,, küçükken hiç bir yeri elleyip dökmedi hiç zırlamadı beni bi tek düzgün yemek yemezdi o zorladı beni,,, ama bu küçük cadı çokkkk fena olacak belliinşallah rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir bebek nasip eder sanada
Sen beğendiysen bende beğenirim ki tatlişkomcok tatli rengi vardi begendim aldim eve gidince sereyim bakayim nasi durcak
bugun bnm netim varSen beğendiysen bende beğenirim ki tatlişkom
Teyzemin de ellerinden öpüyorum İnternetini az kullan kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?