- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.121
Aynen tatlım, bebekten farkı yokAllahımyaaaa gelde sevme evlat olmuş :)
Kız akşama kadar rahatım da uyuyacağım zaman aklıma geliyorValla benide heyecanlandırdın şimdi hep birlikte bekliyoruz hayırlı haberi stres yapma bebekim
İki evlat deyince fatkettim kuzum seni o konuda çok yormam burda gözüme kestirdiklerim varU Ufukta_bebek Ahaha, kediler güzel ya, öneririm kesinlikle :) Benim bebis de var bu arada :))
Uyuyacagında beni düşünKız akşama kadar rahatım da uyuyacağım zaman aklıma geliyor
Kız bi geldin cie dedin gittin naptın bu kadar zamanBende iyiyim kuzum uğrasiyorum iste..
Estagfurullah her zaman ve büyük bir zevkle, gördüğüm taktirde cevaplarımİki evlat deyince fatkettim kuzum seni o konuda çok yormam burda gözüme kestirdiklerim varama kedi için hergün elli soru sorabilirim
Senin diğer bebekle kıskançlık oluyomu aradaAynen tatlım, bebekten farkı yok
Cıks demeyeyim balım diyeyim Böcüğümm diyeyim tatlı konuşalım tatlı yiyelimolsun kuzum nolcak yazsanda
Olay mutfakta biter
CansınEstagfurullah her zaman ve büyük bir zevkle, gördüğüm taktirde cevaplarım
Kıskanç ya ilk sorumu sorduSenin diğer bebekle kıskançlık oluyomu arada
Aa evet, bu konuda maalesef sorun yasıyoruz biraz. Eşimi değil ama özellikle beni kıskanıyor sanırım. Bebekle olduğum anlarda hırçınlaşıyor ve duygu sömürüsüne girişiyorSenin diğer bebekle kıskançlık oluyomu arada
Yemiyorum iştezıkkım çiçeği, ye yarasın ohh bende sevinirim burada
Kıyamam yaAa evet, bu konuda maalesef sorun yasıyoruz biraz. Eşimi değil ama özellikle beni kıskanıyor sanırım. Bebekle olduğum anlarda hırçınlaşıyor ve duygu sömürüsüne girişiyor
Dirkeeeen yanlış yere kaymasına dur bakım bi aç de heleewejj:))Cansın
Kıskanç ya ilk sorumu sordu
Kuzum yazdım çıkmıştım sonra girdim elektrikler gitti derken şimdi geldim ..Kız bi geldin cie dedin gittin naptın bu kadar zaman
Yee yeeee çikoooo çiğköfteeeee bal kaymaaknpoğaca pastaaa.Yemiyorum işte
Aramıza trafolar girmişKuzum yazdım çıkmıştım sonra girdim elektrikler gitti derken şimdi geldim ..
Artık alışacak zaman içindeKıyamam ya
Yok kız midem yanıyor buaralar normalde tatlı çok olmasada turşu falan affetmem annem çıkardı bugün yüzüne bile bakmadımYee yeeee çikoooo çiğköfteeeee bal kaymaaknpoğaca pastaaa.,Allahımyaa kız canın cekmiyo dimi gece gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?