- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.141
Öyle oldu malesef.. şimdi uykun da gelmez seninAramıza trafolar girmişbende pazar dolaş dur yoruldum biara uyumuşum
Benim aksilik olmazsa temmuz ayında kedişim gelir aralıkta da bebişArtık alışacak zaman içindeEvin tek çocuğu olduğu için bir aralar şımarıyor şu an biraz.
Hadi yaa gerçekten değişik durum ne dicemi bilemedim valla aman bebeğe zarar verme gibi bişey olmasında dikkat et kuzumyaAa evet, bu konuda maalesef sorun yasıyoruz biraz. Eşimi değil ama özellikle beni kıskanıyor sanırım. Bebekle olduğum anlarda hırçınlaşıyor ve duygu sömürüsüne girişiyor
olur cicegimm petegimCıks demeyeyim balım diyeyim Böcüğümm diyeyim tatlı konuşalım tatlı yiyelim
Gözler felfecir valla kuzumÖyle oldu malesef.. şimdi uykun da gelmez senin
Dikkat et yediğine içtiğine KuzumYok kız midem yanıyor buaralar normalde tatlı çok olmasada turşu falan affetmem annem çıkardı bugün yüzüne bile bakmadım
Bende kermese gittim yazma felan aldım kıza da yelek felan aldım geldim sonra..Gözler felfecir valla kuzumsen nasılsın günün nasıl geçti
Yani fazla aralık olsa da olmasa da kediler biraz kıskançtır. Elbet ki alışırlar ama biraz zaman ve alışma süreci olacaktır :)Benim aksilik olmazsa temmuz ayında kedişim gelir aralıkta da bebiş
Aralarında çok zaman olmazsa alışırlar demi
Dikkat ediyoruz kuzum, asla tek bırakmıyorum, biraz büyüdüğünde 3'lü oyunlara girişeceğim biraz daha ev halkından sayması için.Hadi yaa gerçekten değişik durum ne dicemi bilemedim valla aman bebeğe zarar verme gibi bişey olmasında dikkat et kuzumya
Mısıl mısıl uyuyor ablası
Bende ülser var kuzum hamilelik direk mideye böyle vuruyorDikkat et yediğine içtiğine Kuzum
En iyisi kuzum benim,Yani fazla aralık olsa da olmasa da kediler biraz kıskançtır. Elbet ki alışırlar ama biraz zaman ve alışma süreci olacaktır :)
Dikkat ediyoruz kuzum, asla tek bırakmıyorum, biraz büyüdüğünde 3'lü oyunlara girişeceğim biraz daha ev halkından sayması için.
Seveyim onu ben ne güzel kokuyordur o cennet kokuluMısıl mısıl uyuyor ablası
Zor ama güzel süreçler hem bebek içinde güzel merhamet duygusu aşılanırYani fazla aralık olsa da olmasa da kediler biraz kıskançtır. Elbet ki alışırlar ama biraz zaman ve alışma süreci olacaktır :)
Dikkat ediyoruz kuzum, asla tek bırakmıyorum, biraz büyüdüğünde 3'lü oyunlara girişeceğim biraz daha ev halkından sayması için.
Kuzu süt rahatlatır diye içiyo Eniştem onunda vardı denedinmi yanma olunca bi içBende ülser var kuzum hamilelik direk mideye böyle vuruyor
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanınBende kermese gittim yazma felan aldım kıza da yelek felan aldım geldim sonra..
Yok valla kuzum denemedim ben hep köy sütü alıyorum yarın arayayım inşallah ellerinde süt vardırKuzu süt rahatlatır diye içiyo Eniştem onunda vardı denedinmi yanma olunca bi iç
Kesinlikle canımZor ama güzel süreçler hem bebek içinde güzel merhamet duygusu aşılanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?