- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.161
Teşekkür ederim kuzum ..Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın
Bir dene kuzu o hep içiyor ,nettende bir bakYok valla kuzum denemedim ben hep köy sütü alıyorum yarın arayayım inşallah ellerinde süt vardır
Bende genelde kakaolu tahin helva yerdim bastırırdı ama bu defa etki etmediBir dene kuzu o hep içiyor ,nettende bir bak
Kıyamam yaa yine dene bi inşallah fayda eder KuzumBende genelde kakaolu tahin helva yerdim bastırırdı ama bu defa etki etmedi
Canım ya!!Reyyan__ Kokusu, minicik elleri ayakları Sahip olmadan bilinmiyormuş güzelliği, bu kadar ertelemeseydik diyorum şimdi
Kesinlikle canım
İnşallahhh bi tanem şimdi İnternetten baktım gastrit için süt önermiyorlar bende gastritte var yoğurt daha iyiymiş ben kalkayım bir yoğurt yiyeyim bari şuan midem tam kazan dairesiKıyamam yaa yine dene bi inşallah fayda eder Kuzum
Kuzum hayırdır hastalandın mi? Neyin var?İnşallahhh bi tanem şimdi İnternetten baktım gastrit için süt önermiyorlar bende gastritte var yoğurt daha iyiymiş ben kalkayım bir yoğurt yiyeyim bari şuan midem tam kazan dairesi
Onu bilmiyorum canım neyse ye inşallah fayda eder balım benim.İnşallahhh bi tanem şimdi İnternetten baktım gastrit için süt önermiyorlar bende gastritte var yoğurt daha iyiymiş ben kalkayım bir yoğurt yiyeyim bari şuan midem tam kazan dairesi
Kuzum hangisi gözden kaçmış olabilir balım. Senin nezaman yapcan soruna cvp verdim ben
ispanaklar cürüdü dednya ona yazdim bn sen yazmadinKuzum hangisi gözden kaçmış olabilir balım. Senin nezaman yapcan soruna cvp verdim ben
İşyerinden izin alamadı tatlım işler sıkıymış başka haftaya kaldı. Ooh iyi olmuş minnaka içirseydin corbadandaaa unutum ben hastaneyi sorcaktim sana ay kusura bakma cnm
birazini borek yaptim biraz corba olmasa bida alir yaparim
İşyerinden izin alamadı tatlım işler sıkıymış başka haftaya kaldı. Ooh iyi olmuş minnaka içirseydin corbadanda
insan unutuyo bazen bulamiyo cnm saka edyomKıZ bulamadımyaa yazsana tekrar
Delüü okadarda aradıminsan unutuyo bazen bulamiyo cnm saka edyom
iy oldu bende okadar aradim az once cvp verdide gormedimi diyeDelüü okadarda aradımtaradım
hayirli geceler miniminnacik pembiskommHayirli gecelerr genclik
Bakyaaaiy oldu bende okadar aradim az once cvp verdide gormedimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?