- 7 Ocak 2018
- 27.656
- 80.243
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.361
Aynen kız zaten içimden felak nass okudumÖvün beni övünnöylesin tabi kıçını kaşı bunları gözü maazallah dağ taş deler
Yok mu ilacın felan kuzum çok geçmiş olsun..Sağol kuzuminşallah kötülemez canım ya saat kurmuş gibi akşam saatlerinde yanıyor
Sağol canım yok daha doktoruma söylemedim sabah gittiğimde söyleyecemYok mu ilacın felan kuzum çok geçmiş olsun..
Günaydın canım. Nasılsıngünaydın hanımlar ballı çörekler
Günaydın canım. Nasılsın
Hahhhhh. Neler yapmadım ki hemen sayıyorumiyiyim canım işteyim kahvaltı yaptım sen neler yaptın bu sabahın kör saatinde
Hahhhhh. Neler yapmadım ki hemen sayıyorum
Büyük kızı okula gönderirken küçük cadı uyandı
Bulaşıkları makinaya kattım
Çamaşır katladım
Kızın odasını oturma odasını topladım
Kahvemi yaptım şimdi minnoşu sallıyorum
Aynen napim yaaa yoksa işler hiç bitmiyor gerçi yap yap aynı öğlene de çarşıya çıkıcamooo yarı işler çoktan bitti bile hızlı olmak bunu gerektirir
Aynen napim yaaa yoksa işler hiç bitmiyor gerçi yap yap aynı öğlene de çarşıya çıkıcam
Evet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazımooo gezmelerrr alışveriş mi yapacasın
;Evet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazım
Günaydın balım nasılsın napiyongünaydın hanımlar ballı çörekler
Hiç evde durma sen zaten sonra yoruldum diye isyan etEvet canım kilo verdim ya dolabımı yenilemem lazım
Günaydın balım nasılsın napiyon♥
Aynen canım ya resmen ayaklarımın altı sızlıyorrrrHiç evde durma sen zaten sonra yoruldum diye isyan et♥
Oy iyi yaptın kuzum vallahaiyiyim kuzucuk bugün sahalara geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?