Yok artıkıııın töbeler töbesi Allahım seen koru kız kalk kitle kapıyı anahtarıda yut
Kapılar kilitli ama bilmiyorum yaa kız bizde ırsi dayımın iki çocuğu diğer dayımın kızı teyzemin kızı ablam ve ben hep sayıklama ve uyurgezerlik var daha o kadın kadar kötü aşamaya gelen olmadı aaaa aklıma ne geldi ben bi kere 5 6 yaşlarındayken gece kalkıp odun sobasının önüne çişimi yapmışım annem kızmış ne yapıyosun diye tuvalete girdim gibi bişeler demişim Kıızz bende çocukkende varmış yaa bak yeni geldi aklıma buu

Allahım sana geliyorum kızı uyandırcam gülmektenyaa :)). Bacım seninki baya derinmişya hiç öyle masum bir uyurgezerlik değil gibi

Çiş neyaaa

Allahım sana geliyorum kızı uyandırcam gülmektenyaa :)). Bacım seninki baya derinmişya hiç öyle masum bir uyurgezerlik değil gibi
Aynen yaa ama ne bilim bak sana bi şey daha anlatim bi gece rüyamda bana komodinin üstünü boşalt tv koyacaz oraya dediler ben kalkıp komodinin üstünü boşaltmışım sabah kalktım eşimle kahkahaya boğulduk bide güzel yere dizmişim ki gör dün gece üstümden pijamayı çıkarmışım alt duruyor ışığı kapatmış yatmışım ama hiç birini hatırlamıyorum

Ohooo uyur gezerlikte çığır açacan kız bari gömü neyim bişeyler gösterseler de Bulsan bi işe yarasa su uyurgezerlik

Ohooo uyur gezerlikte çığır açacan kız bari gömü neyim bişeyler gösterseler de Bulsan bi işe yarasa su uyurgezerlik
Di mi yaa keşke eşim inanıp gitmez ama aramaya kız konuşmalar da var dinlesen çatlarsın gğlmekten sayıklayanları acayip komik saçmalıyorlar kendimden ablamdan biliyorum

Di mi yaa keşke eşim inanıp gitmez ama aramaya kız konuşmalar da var dinlesen çatlarsın gğlmekten sayıklayanları acayip komik saçmalıyorlar kendimden ablamdan biliyorum
Kız benim kardeşimde küçükkeen uykusunda küfrederdi babama çikolata almamış gelirken diye bak o geldi aklıma hay allahımyaaa

Kuzuya benim şarj bitiyor maalesef yarın devam edek olurmu hiç gidesimde yoktu

Kız benim kardeşimde küçükkeen uykusunda küfrederdi babama çikolata almamış gelirken diye bak o geldi aklıma hay allahımyaaa
ay cidden komik yaa bende arada homurdanır mışım eşim der ay benim kuzenim bigün balkona çıkmış bağıra bağıra ağlıyormul annem yookk anne nereye gittinn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…