- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.581
Kapılar kilitli ama bilmiyorum yaa kız bizde ırsi dayımın iki çocuğu diğer dayımın kızı teyzemin kızı ablam ve ben hep sayıklama ve uyurgezerlik var daha o kadın kadar kötü aşamaya gelen olmadıYok artıkıııın töbeler töbesi Allahım seen koru kız kalk kitle kapıyı anahtarıda yut
Allahım sana geliyorumKapılar kilitli ama bilmiyorum yaa kız bizde ırsi dayımın iki çocuğu diğer dayımın kızı teyzemin kızı ablam ve ben hep sayıklama ve uyurgezerlik var daha o kadın kadar kötü aşamaya gelen olmadıaaaa aklıma ne geldi ben bi kere 5 6 yaşlarındayken gece kalkıp odun sobasının önüne çişimi yapmışım annem kızmış ne yapıyosun diye tuvalete girdim gibi bişeler demişim Kıızz bende çocukkende varmış yaa bak yeni geldi aklıma buu
Çiş neyaaaKapılar kilitli ama bilmiyorum yaa kız bizde ırsi dayımın iki çocuğu diğer dayımın kızı teyzemin kızı ablam ve ben hep sayıklama ve uyurgezerlik var daha o kadın kadar kötü aşamaya gelen olmadıaaaa aklıma ne geldi ben bi kere 5 6 yaşlarındayken gece kalkıp odun sobasının önüne çişimi yapmışım annem kızmış ne yapıyosun diye tuvalete girdim gibi bişeler demişim Kıızz bende çocukkende varmış yaa bak yeni geldi aklıma buu
Aynen yaa ama ne bilimAllahım sana geliyorumkızı uyandırcam gülmektenyaa :)). Bacım seninki baya derinmişya hiç öyle masum bir uyurgezerlik değil gibi
Ohooo uyur gezerlikte çığır açacan kızAynen yaa ama ne bilimbak sana bi şey daha anlatim bi gece rüyamda bana komodinin üstünü boşalt tv koyacaz oraya dediler ben kalkıp komodinin üstünü boşaltmışım sabah kalktım eşimle kahkahaya boğulduk bide güzel yere dizmişim ki gör dün gece üstümden pijamayı çıkarmışım alt duruyor ışığı kapatmış yatmışım ama hiç birini hatırlamıyorum
Di mi yaa keşke eşim inanıp gitmez ama aramayaOhooo uyur gezerlikte çığır açacan kızbari gömü neyim bişeyler gösterseler de Bulsan bi işe yarasa su uyurgezerlik
Kız benim kardeşimde küçükkeen uykusunda küfrederdi babama çikolata almamış gelirken diye bak o geldi aklıma hay allahımyaaaDi mi yaa keşke eşim inanıp gitmez ama aramayakız konuşmalar da var dinlesen çatlarsın gğlmekten sayıklayanları acayip komik saçmalıyorlar kendimden ablamdan biliyorum
Kız benim kardeşimde küçükkeen uykusunda küfrederdi babama çikolata almamış gelirken diye bak o geldi aklıma hay allahımyaaa
Tamam canım iyi gecelerKuzuya benim şarj bitiyor maalesefyarın devam edek olurmu hiç gidesimde yoktu
Ailece trajikomiksiniz vesselamay cidden komik yaa bende arada homurdanır mışım eşim der ay benim kuzenim bigün balkona çıkmış bağıra bağıra ağlıyormul annem yookk anne nereye gittinn diye
Ay maalesef yaa şimdi düşünüyorum çok kız bizde bu vakalar teyzemin kızı geceleri salonda oturup benimle sohbet edermiş teyzem zorla geri yatırırmış ama kadın da tabi gülmekten uyku falan kalmazmışAilece trajikomiksiniz vesselam
Tekrar yapalım bunu gülmekten çenem agrıdıTamam canım iyi geceler ❤ben burdayım sabaha kadar sohbet iyiydi valla
Efendim canımTulparr kiz uyurgezerrr
Tamam kuzum iyi gecelerTekrar yapalım bunu gülmekten çenem agrıdıiyi geceler Kuzum benim
nbr gezyonmuEfendim canım
Valla gezmemek için uyumicam bu gecenbr gezyonmu
Nire gittin kızz ne güzel sohbet ediceediknbr gezyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?