Hayır konuş bitanem be güzel ortam ya herkes bir iş yaoiyo bnde sulu köfte yapicam koftemi yuvarladim evimi temizledim eşim gelmeye yakin pisiricem yemeğimi vuhuuu çok güzel yayiliyorum koltukta

neguzel anlattin oyle ya yasadim resmen

atesi yok ben hic anlamadim kiz kacgundur cok huysuzdu bnde alti elliyorum bisey yok dun annem gelmisdi dedi bunun disi cikmis meger ustten cikmis yaa nasi sevindim varya
Ayyyy çok güzel ya çok güzel Allah'ım bin şükür gözün aydın olsun kuzum bildigin dış var ve sen fark etmedim insallah bende öyle olurum kuzum ya çok korkuyorum dişten

Hayır konuş bitanem be güzel ortam ya herkes bir iş yaoiyo bnde sulu köfte yapicam koftemi yuvarladim evimi temizledim eşim gelmeye yakin pisiricem yemeğimi vuhuuu çok güzel yayiliyorum koltukta
Ayyh evde bulgur kalmamış kayınbabamı yolladım alsın diye
Sorma sorma ne güzel ortam sigara dumanından ölüyorum, aktif içiciliği bıraktım çok şükür ama kv günde tam 4 paket sigara içiyor pasif içicilikten öleceğim

Ayyyy çok güzel ya çok güzel Allah'ım bin şükür gözün aydın olsun kuzum bildigin dış var ve sen fark etmedim insallah bende öyle olurum kuzum ya ♥çok korkuyorum dişten
cok saol bitanem darisi size artik
inanki hic farketmedim ama huysuzdu baya hic durmuyodu sende bikiyosun alti elliyodum hep salak bide uste baksana annem olmasa kimbilir nezman farketcektim
korkma cnm Allahin izniyle hicbiseycik olmadan cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…