- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.621
Niye knka hayırdır inşallahgünaydın knka bugün çok sıkıcı bir gün
0o
Niye knka hayırdır inşallah. Günler çok hızlı geçiyor ömrümüz çabuk bitiyor ona üzüldüm bnde
Hayır konuş bitanem be güzel ortam ya herkes bir iş yaoiyoOturuyorum valla kaynanam sağımda sigara içiyor boğuyor beni dumana
Kaynatam karşımda mısır haşlıyor bize
Görümcem ve oğlu oyun oynuyorlar bende pilav yapıcam kaynasın diye su koydum
Buzluktan yazlık domates biberimi çıkarttım domatesli bulgur yapacağım
Yine yazlık közlenmiş patlıcan ve biber çıkarttım onu da salata yapacağım :))
Kv hindi boynu pişircekmiş pişirsin yesinler hindi sevmiyorum :)
Çok konuştum yahu biri beni sustursuuuuuun
neguzel anlattin oyle ya yasadim resmenOturuyorum valla kaynanam sağımda sigara içiyor boğuyor beni dumana
Kaynatam karşımda mısır haşlıyor bize
Görümcem ve oğlu oyun oynuyorlar bende pilav yapıcam kaynasın diye su koydum
Buzluktan yazlık domates biberimi çıkarttım domatesli bulgur yapacağım
Yine yazlık közlenmiş patlıcan ve biber çıkarttım onu da salata yapacağım :))
Kv hindi boynu pişircekmiş pişirsin yesinler hindi sevmiyorum :)
Çok konuştum yahu biri beni sustursuuuuuun
napim kuzum minnosla ugrasyom ilk disi cikti sonunda oyuzden bukadar huysuzmus bu aralarS Seda2012EmreDiktorya Secret @adel8893 balbocuuu T Tatlianne20 minik kalp0753 @Tulparr kizlaaar napiyonuz
Kiz herşeye gülüyorum ben eşimin en sevdiği huyumheee allahtan üzüldün gülmekten yerlere yatıyon
Bende yaşadım resmenneguzel anlattin oyle ya yasadim resmen
Ayyyy sakami nasıl sevindimnapim kuzum minnosla ugrasyom ilk disi cikti sonunda oyuzden bukadar huysuzmus bu aralar
Kiz herşeye gülüyorum ben eşimin en sevdiği huyumgiz ömrümüz çabuk bitiyo of of girmiyorum o konulara
İyilik bebekimm yaa disardaydim bugun islerim vardi eve geldim simdi sen napyosun
Ay kuzum hiçmi anlamadin diş eti nasıldı beyazlı kirmiziminapim kuzum minnosla ugrasyom ilk disi cikti sonunda oyuzden bukadar huysuzmus bu aralar
Ahaha ben yuvarlanamiyirum bu kiloyla deprem oluramannnnnnnnnn diyom yuvarlanıyom yerlerde
Bnde kızla ugrasiyom teyzesi oh gez bakalım değişiklik iyi oluyoooİyilik bebekimm yaa disardaydim bugun islerim vardi eve geldim simdi sen napyosun
atesi yok ben hic anlamadim kiz kacgundur cok huysuzdu bnde alti elliyorum bisey yok dun annem gelmisdi dedi bunun disi cikmis meger ustten cikmis yaa nasi sevindim varyaAyyyy sakami nasıl sevindimkuzum ateş olmadimi ay bn de bekliyorum ama gelen giden yok
iste ben alta bakiyordum ustten geldi inciAy kuzum hiçmi anlamadin diş eti nasıldı beyazlı kirmizimi
Ayyyy çok güzel ya çok güzel Allah'ım bin şükür gözün aydın olsun kuzumatesi yok ben hic anlamadim kiz kacgundur cok huysuzdu bnde alti elliyorum bisey yok dun annem gelmisdi dedi bunun disi cikmis meger ustten cikmis yaa nasi sevindim varya
Oy oy kuzum bnim op yerime onu teyzesi yesin onuiste ben alta bakiyordum ustten geldi inci
Ayyh evde bulgur kalmamış kayınbabamı yolladım alsın diyeHayır konuş bitanem be güzel ortam ya herkes bir iş yaoiyobnde sulu köfte yapicam koftemi yuvarladim evimi temizledim eşim gelmeye yakin pisiricem yemeğimi vuhuuu çok güzel yayiliyorum koltukta
cok saol bitanem darisi size artikAyyyy çok güzel ya çok güzel Allah'ım bin şükür gözün aydın olsun kuzumbildigin dış var ve sen fark etmedim insallah bende öyle olurum kuzum ya ♥çok korkuyorum dişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?