Hadiyaa kız Allah korusun dikkat et ne olur ne olmaz
Aynen işte kuzum arada oluyor çok yorulunca bekarken kalkıp konuşurmuşum annem anlatırdı hatta eşimle sevgiliyken aramış bir kere açıp küfretmişim ne arıyon arama demiyor muyun falan diye anlamış sayıkladığımı ama evlendikten sonra hareketlenmeye başladım 7 senedir 2. Kez oldu inşallah ilerlemez

Allahımya güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim kız . Kuzum bir doktora görünseydinya

Allahımya güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim kız . Kuzum bir doktora görünseydinya
Kız işte arada oluyor diye aldırış etmedim bakalım tekrarlamaz inşallah internetten baktım ama ergenlik döneminden sonra biter yazıyor halbuki bende sonradan sayıklamalar başladı sayıklama sık sık oluyor ama 2 kez hareketlenme oldu bakalım olmaz inşallah tekrar, hoş eşimin uykusu ağır kalkıp oturmalar falan olsa da farkına varmaya bilir kamera mı yerleştirsem eve acaba

Valla koy bencede ay valla çok sakıncalıyaa anam kocana de kapıyı falan kitlesin saklasın anahtarıda

Valla koy bencede ay valla çok sakıncalıyaa anam kocana de kapıyı falan kitlesin saklasın anahtarıda
Kız bi de bunun o kadar kötü versiyonları varmış ki yurt dışında bir yerde nere olduğunu hatırlamıyorum kadın evden çıkıp sokakta tanımadıklarıyla ilişkiye giriyormuş sevgilisi bi gün peşinden çıkınca fark etmiş dr a götürmüş tedavi görmüş eşim bunu okuyunca lan seni yatağa bağlayıp gidim en iyisi diyor çıkıp gidersen diyor

Yok artıkıııın töbeler töbesi Allahım seen koru kız kalk kitle kapıyı anahtarıda yut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…