cok saol bitanem darisi size artik
inanki hic farketmedim ama huysuzdu baya hic durmuyodu sende bikiyosun alti elliyodum hep salak bide uste baksana annem olmasa kimbilir nezman farketcektim
korkma cnm Allahin izniyle hicbiseycik olmadan cikar
Abu yerim onu ben yerim amin kuzum hepsi kolay çıkar insallah artık büyüdüler demi eşin gördümü dişini kızlarına çok düşkünler demi

Amanin üzüldüm kuzum bırakmaz senin kv sigarayı

Abu yerim onu ben yerim amin kuzum hepsi kolay çıkar insallah ♥ artık büyüdüler demi eşin gördümü dişini kızlarına çok düşkünler demi
esim oglen geldi isten acmadi agzini goremedi
oo hemde nasii ölüyo kizi icin kizida bayiliyo babasina gördügügibi kucagina atliyo banada gelmiyo

Amanin üzüldüm kuzum bırakmaz senin kv sigarayı
Ölür de bırakmaz amaaan ne yapayım, hamile olmasaydım bu kadar dokunmuyordu
Neyse napıyosun ben yemekleri falan hallettim kv hindi boynu pişirdi tadına baktım güzelmiş hindiyi sevmem de boynu hindiden lezzetli çıktı suyuna da çorba yaptım kp dişleri yok şimdi sadece çorba içebiliyor içsin diye
Hatayın biberli ekmeği vardır belki bilirsiniz dün ondan yaptım hala var birkaç tane eşim bulgur yemezse (ki haşlanmış et yemez, içtiği tek çorba da mercimek) biberli yesin yorgunum ya
Ki evi de temizlemedim bugün

Ohh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olur

Ohh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olur
Evet ya, lahmacun dan daha çok severim bende
Hataylı komşularımız getiriyorlar içini bizde içine çökelek, soğan, domates, tuz kekik susam vs koyup harcını hazırlıyor fırına veriyoruz, nefis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…