- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.661
bnde cok severim tmam sana danone alicamm hemide cikolatalii
Aminn coook aminn bidenem benim
Abu yerim onu ben yerimcok saol bitanem darisi size artik
inanki hic farketmedim ama huysuzdu baya hic durmuyodu sende bikiyosun alti elliyodum hep salak bide uste baksanaannem olmasa kimbilir nezman farketcektim
korkma cnm Allahin izniyle hicbiseycik olmadan cikar
Amanin üzüldüm kuzumAyyh evde bulgur kalmamış kayınbabamı yolladım alsın diye
Sorma sorma ne güzel ortam sigara dumanından ölüyorum, aktif içiciliği bıraktım çok şükür ama kv günde tam 4 paket sigara içiyor pasif içicilikten öleceğim
Valla daha cok didisiyoruz cok inatcidir hep kendi istegi olsun ister bende olmaz derim didisir dururuzbaşka neler yapıyorsunuz cadıyla :))
Evet evet aman uzak durun Ban yemeyelimkızlar BDV'De konular yıkılıyo yaaa :/
esim oglen geldi isten acmadi agzini goremediAbu yerim onu ben yerimamin kuzum hepsi kolay çıkar insallah ♥ artık büyüdüler demi eşin gördümü dişini kızlarına çok düşkünler demi ♥
ispanak corbasiyla patatesli tavuk yemegi yaptim yeni bitiYemekte ne var canlar
Valla daha cok didisiyoruz cok inatcidir hep kendi istegi olsun ister bende olmaz derim didisir dururuz
Aman kiz öyle ama
Ölür de bırakmazAmanin üzüldüm kuzumbırakmaz senin kv sigarayı
Ohh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olurÖlür de bırakmazamaaan ne yapayım, hamile olmasaydım bu kadar dokunmuyordu
Neyse napıyosun ben yemekleri falan hallettim kv hindi boynu pişirdi tadına baktım güzelmiş hindiyi sevmem de boynu hindiden lezzetli çıktısuyuna da çorba yaptım kp dişleri yok şimdi sadece çorba içebiliyor içsin diye
Hatayın biberli ekmeği vardır belki bilirsiniz dün ondan yaptım hala var birkaç tane eşim bulgur yemezse (ki haşlanmış et yemez, içtiği tek çorba da mercimek) biberli yesin yorgunum ya
Ki evi de temizlemedim bugün
Evet ya, lahmacun dan daha çok severim bendeOhh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?