- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.681
Olmaz mı hiç ya bizim topraklar sırf yemek için yaşıyorEvet ya, lahmacun dan daha çok severim bende
Hataylı komşularımız getiriyorlar içini bizde içine çökelek, soğan, domates, tuz kekik susam vs koyup harcını hazırlıyor fırına veriyoruz, nefis :)
yap banada yollaakşama bir puding mi yapsam
Hahahah aynen vallaOlmaz mı hiç ya bizim topraklar sırf yemek için yaşıyor
2gündür bende doğru düzgün yoktumkızlar günaydın 2 gün ban yedim hiç fark etmiyonuz yaa aşk olsun
2gündür bende doğru düzgün yoktumne yaptın da ban yedin
Hahahah ayyy ben yazıp yazıp siliyorum bazen, boşver diyorumhep bdv takıldığım içinbunlar geldi başıma hafta sonuydu ya bnm içinde geçmesi kolay oldu
Hahahah ayyy ben yazıp yazıp siliyorum bazen, boşver diyorum
Nasıl geçti hafta sonun
Ayy bende aksine, ablamın nikahı var hafta sonu, hep alışverişe falan gidip geldim, dün çocukluk arkadaşımın nişanı vardı annem eşim ben oraya gittik ne yemek yaptım ne bişey hazır yedikyoğun geçti ya :) ev işi ev işi yemeeeeek
senin nasıl geçti canım
Ayy bende aksine, ablamın nikahı var hafta sonu, hep alışverişe falan gidip geldim, dün çocukluk arkadaşımın nişanı vardı annem eşim ben oraya gittik ne yemek yaptım ne bişey hazır yedik
Bugün de evde değilim uzuuunca kuaförde işim var
Perşembe tarama testi var akşamında kına cumartesi nikah filan.. Bayağı başım kalabalık bu hafta
1 gunluk yedim ben sendemi yedin
1 gunluk yedim ben sendemi yedin
benim ikinciaynen kuzucum ilk banımız olduğu için :) 1 gün
Ceza bitti sukur
benim ikinci
Ceza bitti sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?